Kvällsmeny
-
-
KALLT OCH RÅTT
-
KAEBIA
370/799Caviar from Arctic Roe of Skandinavia, Småland
10g/25g Arctic Pearl. Serveras med sjögräskrisp "gim gui"
-
155.00
-
MINDRE
-
HONGHAB MAEUNTANG
165.00MSC blåmusslor från Limfjorden, het buljong på hiramasa-dashi & MSC skaldjur, grädde, grillad lök & kycklingskinn-olja
-
YEONEOJANG
195.00Sojamarinerad ASC-lax från Färöarna, yuzu-sabayonne, kall dashi på perilla och grönt the, regnbågsrom, jalapeno, grön sparris
-
CHIKIN " KOREAN FRIED CHICKEN"
155.00Dubbelfriterade kycklingvingar från Knäred, het-söt gochujangsås, gurkpickles
-
YUKHWE
170.00Handskuren råbiff från Sjöbo, sesam, chili, mjölksyrad kålrabbi, kimchismör, eko äggcreme - ”mayak gyeran”, friterad lök
-
GUKSU
170.00Nudlar från Nordic Noodles, creme på ekologisk äggul, vårlök & ingefära-vinägrette, buljon på Namu´s peaso & syrat smör, vit sparris i söt gochujang, krisp på ramslök och zero waste rice
-
YANGGOCHI
200.00Binchotangrillat svenskt lamm med "tare" på koji, shiitake och soja, spiskummin, Fyrtårnsost och doenjang -"Gougere", Karl-Johansvamps-majonnäs, pinjenöt, vit kimchi på minrättika
-
JOOK
180.00Friterat krämigt ris, 10g svart tryffel, hasselnötsolja, 6 månaders fermenterad brysselkåls-kimchi, eko fyrtårnsost (pesc)
-
MANDU
155.004st nygjorda dumplings på eko-vete, Eslövs fläsk & ingefära, fläsk-dashi, xo-olja på MSC skaldjur
-
SVAMP BAO
170.00Två hembakade ångade bröd, friterad svamp från från Saxtorp, rättika & jalapeno jangajji, yuzuemulsion (veg)
-
GUA BAO
170.00Två hembakade ångade bröd, grillat sidfläsk från Eslöv, hoisin, gurka, koriander
-
STÖRRE
-
SSAM
380/315Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås, sojaaioli. Går att få vegetarisk, då med friterad och bulgogimarinerad tofu från Malmö
-
-
-
KOREANSKA BANCHAN
-
KLASSISK KIMCHI
40.00 -
SPICY KIMCHI
45.00 -
MALMÖ BÖNGRODDAR, SESAM
40.00 -
CHILI, BLEKSELLERI & LÖK JANGAJJI
40.00 -
OI NAMUL - KOREANSK GURKSALLAD
40.00 -
SKOGSÖRONSVAMP I SOJA, SICHUAN
40.00 -
BANCHANFAT
170.00Alla våra banchan på ett bräde
*Banchan = ej mellanrätter, utan små koreanska smakbrytare som ger extra dimension till måltiden
-
DESSERT
-
DAEHWANG
145.00Rabarbersorbet, fingerlime, jordgubbsamazake från sommaren -24, risvinsgel, pistageolja, svart sesam
-
MANDARINTARTE
145.00Cheong av ekologisk mandarin, bourbonvanilj creme patissiere, kol sotad maräng med bergamott
-
SNACKS & EXTRA
-
FLÄSKSVÅLAR PÅ ESLÖV-GRIS, DOENJANG
70.00 -
RIS
40.00 -
ÅNGADE EDAMAMEBÖNOR
80.00
-