040 - 12 14 90 //
Title Image

Mat & dryck

Smaker från Korea med lokala råvaror

Välj genom att trycka på länkarna ovan

Kvällsmeny

    • KALLT OCH RÅTT

    • HWE

      140

      Svenskodlad regnbåge, fermenterad havtornsgochu, gasseuobushi-yuksu, vit sparris, melonrättika. Går att få vegetarisk

    • YUKHOE-TACO

      135

      Koreansk handskuren råbiff på skånsk oxe, gochujang, perilla, friterad wonton

    • MINDRE

    • CHIKIN

      135

      *Korean fried chicken”. Krispiga kycklingvingar i söt-stark gochujangsås och pickels

    • GYELAN

      125

      Skånskt 63 graders eko-ägg, kolgrillad kkwari-gochu, gamja jorim på färskpotatis, dadaegiskum, pak choi, örter

    • HONGHAB

      150

      Svenska blåmusslor, het och syrlig havskräftsmaeuntang, rättika, rotselleri

    • SONG-AJI

      150

      Kalvrygg, ostronskivling bräserad med svamp ocg hoisin, broccoli, kalvsky, ramslök, ingefära, krispigt ris

    • MANDU

      135

      Ångade dumplings fyllda med skånskt fläsk, lardo, ASC-märkt räka, krabba. Serveras med gan-jang dip

    • NOKDO CHAN

      115

      Koreanska muggbönsplättar med grillad chili och lök. Serveras med böngroddar från Malmö och okynomiyakisås (v)

    • PORTABELLO BAO

      140

      Två ångade bröd, sojamarinerad portabello, gochujang, rättika (v)

    • GAO BAO

      145

      Två ångade bröd, nattbakat sidfläsk från Eslöv, hoisin, gurka, koriander

    • STÖRRE

    • BIFF GANGNAM STYLE

      340

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli. Går att få vegetarisk, då med friterad marinerad tofu.

    • KOREANSKA BANCHAN

    • KLASSISK KIMCHI

      33
    • SPICY KIMCHI

      40
    • SESAMBÖNGRODDAR

      33
    • PICKLAD CHILI OCH LÖK

      33
    • SKOGSÖRONSVAMP I VITLÖK, SOJA, SICHUANPEPPAR

      33
    • SVARTA BÖNOR I SOJA & MIRIN

      33
    • BANCHANFAT

      140

      Alla våra banchan på ett bräde

      *Banchan = ej mellanrätter, utan små koreanska smakbrytare som ger extra dimension till måltiden

    • DESSERT

    • DALGONA

      115

      Matchaglass, dalgona, hallon, passionsfrukt, kaksmulor

    • HAYAN

      115

      Rabarbersorbet, vitt te - och champagnegel, tonka, vit chokladkaka, citronverbena

    • SNACKS & EXTRA

    • GOCHUJANGNÖTTER

      45
    • TRYFFELCHIPS

      40
    • RIS

      20
    • KORG MED SALLADSBLAD

      30
x
KOREANSK SMAKRESA
    • Koreansk smakresa - Expeditionen

    • HWE

      Svenskodlad regnbåge, fermenterad havtornsgochu, gasseuobi-yuksu, vit sparris, melonrättika

    • GYELAN

      Skånskt 63 graders eko-ägg, kolgrillad kkwari-gochu, gamja jorim på färskpotatis, dadaegiskum, pak choi, örter

    • SONG-AJI

      Kalvrygg, ostronskivling bräserad i svamp och hoisin, broccoli, kalvsky, ramslök, ingefära, krispigt ris

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

    • HAYAN

      Rabarbersorbet, vitt te - och champagnegel, tonka, vit chokladkaka, citronverbena

    • Koreansk smakresa - Resan

    • HWE

      Svenskodlad regnbåge, fermenterad havtornsgochu, gasseuobi-yuksu, vit sparris, melonrättika

    • SONG-AJI

      Kalvrygg, ostronskivling bräserad i svamp och hoisin, broccoli, kalvsky, ramslök, ingefära, krispigt ris

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

x

* Koreansk smakresa (Expeditionen eller Resan) beställs av samtliga runt bordet
* Vi anpassar naturligtvis smakresan efter alleriger, vegetarianer, gravida etc

LUNCHMENY
Serveras tisdag–fredag 11:30-14
    • LUNCH PÅ NAMU

    • BIBIMBAP MED HÖGREV

      145

      Koreas mest älskade rätt. Betyder ”rört ris”. Äts bäst med sked. Rör gärna om i skålen innan ni hugger in!

      Ris, picklade och marinerade grönsaker, bulgogi-högrev, kimchi, skånskt eko-ägg 63° samt vår egen bibimbapsås (Högrev av nöt från finska Lappland som betar fritt utan soja och GMO)

    • BIBIMBAP MED FRITERAD TOFU

      135

      Som ovan fast med friterad tofu, utan högrev

    • VECKANS RAMYUN

      145

      Mustig buljong (nudelsoppa) med krispig chiliolja, sesam och dadaegifrikadeller. Serveras med ramennudlar, skånskt eko-ägg, färska och picklade grönsaker.

    • Veckans Bokkum

      135*

      Koreansk wok på blomkål, kålrabbi, äpplr, pak choi, jalapeno. Serveras med ris och gochujang med ingefära och soja. Lätt till 10 kr för krispig kotlett

    • GAO BAO

      180

      Två ångade bröd, svenskt över natten-bakat sidfläsk, hoisin, gurka och koriander. Serveras med en krämig höstsallad med kimchidressing

    • AFFÄRSLUNCH

      355

      Tre-rätters lunch á förrätt, huvudrätt, samt dessert komponerade av vårt kök. Förbokas minst 1 dag innan.

x

Nyårsmeny

Nyårsmeny från Namu

Bjud på en modern och spännande smakupplevelse där Korea möter Sverige på nyår, signerad Jennie Walldén och Namus kök. Vi tycker man ska skämma bort sig själv och sina gäster på nyår, och vad är då bättre än att låta våra kockar stå för maten?

BOKA NYÅRSMENY
    • Nyårsmeny från Namu 2021 // 695 p.p. - endast avhämtning (bokas via hemsidan)

    • SAEU

      ASC märkt vannameiräka, vårlök och ingefärsponzu, gurka, rättika, vitlökspanko samt krispigt ris

      Vegetariskt alternativ är bakad aubergine, vårlök och ingefäraponzu, gurka, rättika, vitlökspanko och krispigt ris

    • MAEUNTANG

      Krämig havskräft-maeuntangsoppa, kålrabbi och fermenterad senapskål

      Vegetariskt alternativ: Krämig kimchi-doenjangsoppa, kålrabbi och fermenterad senapskål

    • DWAEJI GOGI

      Pulled pork, dadegimayo, picklad chili och lök, friterat gyozablad

      Vegetariskt alternativ: Grillade grönsaker och rotfrukter, dadegimayo, picklad chili och lök, friterat gyozablad

    • BULGOGI GANGNAM STYLE

      Ryggbiff i koreansk bulgogimarinad, klassisk kimchi, sojaaioli, banchans, ssamsås, sallad, ris. Äts i salladsblad.

      Vegetariskt alternativ är bulgogimarinerad svensk tofu från Malmö

    • DIJEOTEU

      Mjölkchokladpannacotta, havtorn, passionsfrukt, kola och salta mandlar

      * Menyn går att få helt vegetarisk. Tyvärr kan vi inte anpassa menyn efter allergier eller vegansk. Vi erbjuder även en mindre meny anpassad för yngre barn.

x
BOKA NYÅRSMENY

Koreansk julmiddag

Letar ni efter Malmös fräschaste julmiddag?

Under julveckorna (v. 48-51), serverar vi julens fräschaste och godaste middag med vår koreanska tvist och intensiva, spännande smaker. Allt serveras vid bordet ”family style” i flera serveringar. Menyn går även att få helt vegetarisk samt anpassas efter eventuella allergier. Vi erbjuder självklart även spännande och perfekt anpassade dryckesmenyer. 

Slå er ner till bords och njut av härliga och spännande smaker tillsammans med vänner, kollegor eller familj!

Boka direkt på vår hemsida eller kontakta oss för mer info: maila oss på  eller ring oss 040 – 12 14 90

Baren / afterwork

Ni är alltid varmt välkomna att sitta i vår bar eller vid valfritt bord före eller efter er middag hos oss och avnjuta en välkomponerad cocktail, ett gott vin, eller ett spännande koreanskt öl!

Utvalda fredagar har vi skön Live Jazz på vår uteservering och emellanåt sätter vår DJ Hindersson soundtracket till er soliga AW ute. Så ta med kollegorna, vännerna eller någon du tycker extra mycket om och njut av stans skönaste fredag hos oss!

Välkomna!