040 - 12 14 90 // info@namu.nu
 

Mat & dryck

Smaker från Korea med lokala råvaror

Välj genom att trycka på länkarna ovan

Kvällsmeny

    • KALLT OCH RÅTT

    • SAEU

      135

      Vannameiräka (ASC-certifierad), äppelponzu, äppel- och jalapenopuré, selleri på två vis, konfirmerad vitlökskräm
      Går att få vegetarisk

    • YUKHOE TACO

      135

      Två krispiga wontonblad med koreansk tartar av handskuret oxinnanlår från Sjöbo, kålrabbi, gurka, perilla. Går att få vegetarisk

    • MINDRE

    • TTEOKBOKKI

      89

      Stekta koreanska rice cakes med gochujang, enoki, sesam, rättikskimchi (v)

    • GOGUMA

      125

      Sötpotatis, ekoägg 63 grader, färsk tryffel, gochujang, jordnötter, färsk chili, sötpotatischips (v)

    • PORTABELLO BAO

      125

      Två ångade bröd, sojamarinerad portabello, gochujang, rättika (v)

    • GAO BAO

      135

      Två ångade bröd, över-natten-bakat sidfläsk från Eslöv, hoisin, gurka, koriander.

    • OLIGOGI

      145

      Konfiterad anka, skånsk morot på tre vis, ingefära, miso, havtorn
      Går att få vegetarisk

    • GALIBI

      135

      Grillade pilgrimsmusslor med gochujangmayo, persilja, sesam, inlagd citron från 2017, pinjenötter

    • PAJEON

      125

      Pajeon med kantarell, brynt smör, tryffel, krispig potatis (v)

    • STÖRRE

    • BIFF GANGNAM STYLE

      315

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli. Går att få vegetarisk.

    • KOREANSKA BANCHAN

    • KLASSISK KIMCHI

      30
    • SPICY KIMCHI

      40
    • BÖNGRODDAR I CITRUS & INGEFÄRA

      30
    • FERMENTERAD CHILI OCH LÖK

      30
    • EDAMAME I SOJAVINÄGRETTE

      30
    • WAKAME I CHILI & MIRIN

      30
    • BANCHANFAT

      135

      Alla våra banchan förutom salladskorg och ris på ett bräde

    • DESSERT

    • YUJA

      89

      Yujasorbet, lakritsmaräng, olja på körvel från Skanör

    • OGSUSU AISEUKEULIM

      109

      Rostad majs- och misoglass med majskrisp, spongecake och röda vinbär

    • TRYFFEL

      30
    • SNACKS & EXTRA

    • GOCHUJANGNÖTTER

      45
    • OLIVER MED DADAEGI

      45
    • RIS

      20
    • KORG MED SALLADSBLAD

      30
KOREANSK SMAKRESA
    • Expeditionen

    • SAEU

      Vannameiräka (ASC-certifierad), äppelponzu, äppel- och jalapenopuré, selleri på två vis, konfirmerad vitlökskräm

    • GOGUMA

      Sötpotatis, ekoägg 63 grader, färsk tryffel, gochujang, jordnötter, färsk chili, sötpotatischips

    • OLIGOGI

      Konfiterad anka, skånsk morot på tre vis, ingefära, miso, havtorn

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

    • YUJA

      Yujasorbet, lakritsmaräng, olja på körvel från Skanör

    • Resan

    • SAEU

      Vannameiräka (ASC-certifierad), äppelponzu, äppel- och jalapenopuré, selleri på två vis, konfirmerad vitlökskräm

    • OLIGOGI

      Konfiterad anka, skånsk morot på tre vis, ingefära, miso, havtorn

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

* Koreansk smakresa (Expeditionen eller Resan) beställs av samtliga runt bordet
* Vi anpassar naturligtvis smakresan efter alleriger, vegetarianer, gravida etc

LUNCHMENY
Serveras tisdag–fredag 11:30-14
    • LUNCH PÅ NAMU

    • BIBIMBAP MED KYCKLING

      125

      Koreas mest älskade rätt. Betyder ”rört ris”. Äts bäst med sked.
      Rör gärna om i skålen innan ni hugger in!

      Ris, picklade och marinerade grönsaker, bulgogimarinerad kyckling , kimchi, skånskt eko-ägg 63° samt vår egen bibimbapsås

    • BIBIMBAP MED FRITERAD TOFU

      125

      Som ovan fast med friterad tofu, utan kyckling

    • VECKANS RAMYUN - DWAEJI GOGI

      125

      Mustig tuppbuljong med gochugaru och grillat sidfläsk. Serveras med Ramennudlar, skånskt eko-ägg och picklade grönsaker.

    • VECKANS BOKKUM - ILJONG

      115*

      Koreansk wok på champinjoner, äpple och pumpa. Serveras med ris, teriyakesås och friterad grönkål.
      Lägg till kolja för 10*

    • AFFÄRSLUNCH

      345

      Trerätters lunch à förrätt, huvudrätt, samt dessert komponerade av
      vårt kök. Förbokas minst 1 dag innan.

    • PRALIN

      25

Baren / afterwork

Ni är alltid varmt välkomna att sitta i vår bar eller vid valfritt bord före eller efter er middag hos oss och avnjuta en välkomponerad cocktail, ett gott vin, eller ett spännande koreanskt öl!

Utvalda fredagar har vi skön Live Jazz på vår uteservering och emellanåt sätter vår DJ Hindersson soundtracket till er soliga AW ute. Så ta med kollegorna, vännerna eller någon du tycker extra mycket om och njut av stans skönaste fredag hos oss!

Välkomna!

Takeaway / avhämtning

Vi erbjuder möjlighet att beställa takeaway under vår lunch, tis–fre 11:30–14.

Det går bra att ringa oss och beställa på 040-121490