OM DU HAR PROBLEM MED BOKNINGEN, KLICKA HÄR
040 - 12 14 90 // info@namu.nu
Vår meny – Mat & dryck – Restaurang Namu i Malmö av Jennie Walldén
111
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-111,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,smooth_scroll,no_animation_on_touch,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Mat & dryck

Smaker från Korea med lokala råvaror

Välj genom att trycka på länkarna ovan

Kvällsmeny

    • MINDRE

    • DADAEGI, TOMAT, VÄSTERHAVSOST, EKOÄGG

      109

      Skånska tomater dressade i koreansk dadegi, crème på västerhavost och skånska eko-ägg, tarokrisp

    • PORTABELLO BAO

      125

      Två ångade bröd, sojamarinerad portabello, gochujang, rättika

    • GAO BAO

      135

      Två ångade bröd, över-natten-bakat sidfläsk från Eslöv, hoisin, gurka, koriander.

    • MAJSKYCKLING, INGEFÄRA, SILVERLÖK, RABARBER

      139

      Grillat mört majskycklingbröst med ingefära och honung, bakad silverlök, skånsk rabarber, sparris-och sesamskum, ramslöksolja

    • KALLT OCH RÅTT

    • TONFISK TARTAR, LAXROM, VATTENMELON

      135

      Tartar på grönlistad tonfisk, vit ponzu med sanchopeppar, grön chiliolja, vattenmelon, fläder, säsongens gröna

    • BIBIMGUKSU

      98

      Kalla koreanska nudlar dressade i sötstark bibimguksusås, serveras med skånskt eko-ägg, sparris, gurka, rättika och pinjenötter

    • STÖRRE

    • ANKSALLAD, FIVE SPICE, GOCHUJANG

      195

      Konfiterat anklår med five spice, sallad från Gessie, färska svenska bönor, gochujangmayo, rabarberponzu

    • OJINEO TWIGIM

      225

      Två sorters friterad bläckfisk, vit kimchi, bläckaioli

    • BIFF GANGNAM STYLE

      315

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

    • KOREANSKA BANCHAN

    • KLASSISK KIMCHI

      30
    • ROSTAD MARINERAD BROCCOLI

      30
    • SESAMBÖNGRODDAR

      30
    • FERMENTERAD CHILI OCH LÖK

      30
    • EDAMAME I SOJAVINÄGRETTE

      30
    • KORG MED SALLADSBLAD

      30
    • BANCHANFAT

      135

      Alla våra banchan förutom salladskorg och ris på ett bräde

    • DESSERT

    • GLACE AU CHABIL

      109

      Glass på spansk körvel från Skanör, yujacurd, lakritsmaräng, fänkål, dill

    • KVÄLLENS SORBET/GLASS

      65

      Kökets val av sorbet eller glass samt krisp/topping för kvällen

    • TRYFFEL

      30
    • SNACKS & EXTRA

    • GOCHUJANGNÖTTER

      45
    • OLIVER MED DADAEGI

      45
    • SÖTPOTATISCHIPS SHISHIMI TORAGASHI

      45
    • LUFTTORKAD HET MALMÖKORV

      55
    • RIS

      20
    • KORG MED SALLADSBLAD

      30
KOREANSK SMAKRESA
    • EXPEDITIONEN

    • TONFISK TARTAR, LAXROM, VATTENMELON

      Tartar på grönlistad tonfisk, vit ponzu med sanchopeppar, grön chiliolja, vattenmelon, fläder, säsongens gröna

    • DADAEGI, TOMAT, VÄSTERHAVSOST, EKOÄGG

      Skånska tomater dressade I koreansk dadegi, crème på västerhavost och skånska eko-ägg, tarokrisp

    • MAJSKYCKLING, INGEFÄRA, SILVERLÖK, RABARBER

      Grillat mört majskycklingbröst med ingefära och honung, bakad silverlök, skånsk rabarber, sparris-och sesamskum, ramslöksolja

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

    • GLACE AU CHABIL

      Glass på spansk körvel från Skanör, yujacurd, lakritsmaräng, fänkål, dill

    • RESAN

    • TONFISK TARTAR, LAXROM, VATTENMELON

      Tartar på grönlistad tonfisk, vit ponzu med sanchopeppar, grön chiliolja, vattenmelon, fläder, säsongens gröna

    • MAJSKYCKLING, INGEFÄRA, SILVERLÖK, RABARBER

      Grillat mört majskycklingbröst med ingefära och honung, bakad silverlök, skånsk rabarber, sparris-och sesamskum, ramslöksolja

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

* Koreansk smakresa (Expeditionen eller Resan) beställs av samtliga runt bordet
* Vi anpassar naturligtvis smakresan efter alleriger, vegetarianer, gravida etc

LUNCHMENY
Serveras tisdag–fredag 11:30-14
    • LUNCH PÅ NAMU

    • BIBIMBAP MED OXE

      125

      Koreas mest älskade rätt. Betyder ”rört ris”. Äts bäst med sked.
      Rör gärna om i skålen innan ni hugger in!

      Ris, picklade och marinerade grönsaker, draget bulgogihögrev från
      Sjöbo, kimchi, ägg 63° samt vår egen bibimbapsås

    • BIBIMBAP MED FRITERAD TOFU

      125

      Som ovan fast med friterad tofu, utan oxe

    • VECKANS SALLAD – SUTALG

      125

      Sallad med grillat tuppbröst, tomat, morötter, körvel och wasabiemulsion.

    • VECKANS BOKKUM - WANDUKONG

      115*

      Koreansk wok på zucchini, aubergine, kål, lök och gochujangmayo. Serveras med ris. Lägg till friterad bläckfisk för 10*.

    • AFFÄRSLUNCH

      345

      Trerätters lunch à förrätt, huvudrätt, samt dessert komponerade av
      vårt kök. Förbokas minst 1 dag innan.

    • GRÖN ÄPPELSORBET, KOKOS, POMELO

      98

      Sorbet på gröna äpplen, grön chili och lime. Serveras med kokosris,
      gurk-och myntatapioka, maräng och svart sesam.

    • PRALIN

      25

      Välj mellan hasselnöt-mandel, saltkaramell, vit med ingefära och yuja

Baren / afterwork

Ni är alltid varmt välkomna att sitta i vår bar eller vid valfritt bord före eller efter er middag hos oss och avnjuta en välkomponerad cocktail, ett gott vin, eller ett spännande koreanskt öl!

Utvalda fredagar har vi skön Live Jazz på vår uteservering och emellanåt sätter vår DJ Hindersson soundtracket till er soliga AW ute. Så ta med kollegorna, vännerna eller någon du tycker extra mycket om och njut av stans skönaste fredag hos oss!

Välkomna!

Takeaway / avhämtning

Vi erbjuder möjlighet att beställa takeaway under vår lunch, tis–fre 11:30–14.

Det går bra att ringa oss och beställa på 040-121490