040 - 12 14 90 //
Title Image

Mat & dryck

Smaker från Korea med lokala råvaror

Välj genom att trycka på länkarna ovan

Kvällsmeny

    • KALLT OCH RÅTT

    • YEONEOJANG

      150

      Svensk regnbåge, dongshimi på havtorn och lagrad pumpa från Vellinge, morot, wasabimajonnäs, sojumarinerad regnbågsrom

    • YUKHOE-TACO

      135

      Koreansk handskuren råbiff på skånsk oxe, gochujang, perilla, friterad wonton

    • MINDRE

    • CHIKIN

      135

      Friterade kycklingvingar i honung, sojasmör, vitlök. Serveras med chilipickles

    • SOBA YUGSU

      130

      Sobanudlar, skånskt eko-ägg, buljong, bulgogimarinerad, svart tryffel, krispigt bovete, fermenterad senapskål (v)

    • YANG-GOGI

      155

      Svenskt lamm på koreansk street food-vis. Grillat på spett över binchotankol, het dadaegiolja, creme-cru-double

    • TONKATSU

      150

      Frasig kotlett "tonkatsu", kvitten och calamansi, rökt silverlök, Vesterhavsost, gochujang

    • HOBAK KIMCHIJEON

      115

      Koreansk pannkaka på Namus pumpakimchi, dipsås på soja och fermenterade havtorn "anno 2021", kålrot, gim-gui, örter (v)

    • PORTABELLO BAO

      140

      Två ångade bröd, sojamarinerad portabello, gochujang, rättika (v)

    • GAO BAO

      145

      Två ångade bröd, nattbakat sidfläsk från Eslöv, hoisin, gurka, koriander

    • STÖRRE

    • BIFF GANGNAM STYLE

      340

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli. Går att få vegetarisk, då med friterad marinerad tofu.

    • KOREANSKA BANCHAN

    • KLASSISK KIMCHI

      35
    • SPICY KIMCHI

      45
    • SESAMBÖNGRODDAR

      35
    • PICKLAD CHILI OCH LÖK

      35
    • SKOGSÖRONSVAMP I VITLÖK, SOJA, SICHUANPEPPAR

      35
    • SVARTA BÖNOR I SOJA & MIRIN

      35
    • BANCHANFAT

      150

      Alla våra banchan på ett bräde

      *Banchan = ej mellanrätter, utan små koreanska smakbrytare som ger extra dimension till måltiden

    • DESSERT

    • BANANA

      115

      Mörk chokladglass, banankaka med brynt smör, bananchips, kokos

    • MANDALIN

      115

      Mandarinsorbet, svart sesam - och kakflarn, fleur de sel, färskost, citron - och smörcreme

    • SNACKS & EXTRA

    • GOCHUJANGNÖTTER

      50
    • TRYFFELCHIPS

      45
    • RIS

      20
    • KORG MED SALLADSBLAD

      30
x
    • Koreansk smakresa - Expeditionen

    • SUTALG

      Konfiterad och stekt skånsk tupp, guk på grillad svamp och doenjang, vit kimchi, perilla, sötsalt shiitakesvamp, gochujang

    • DUBU-JORIM

      Glödbakad rotselleri, dubu-jorim på tofu från Malmö, sesam, sojatapioca, libbstickapuré, kronärtskocka-barigoule-dasima, jordärtskocka (v)

    • MISOZUKE

      Sotad svensk regnbåge, marinerats i misosujo i 24 timmar, yuja - och miso beurreblanc, rova, Namu hotsauce, szechuanört

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

    • HOTTEOK

      Stekt degknyte med kanel - och jordnötskaramell, grönt äpple - och marshmallowsorbet, limeblad, höstäpple, vinbär, lyche

    • Koreansk smakresa - Resan

    • SUTALG

      Konfiterad och stekt skånsk tupp, guk på grillad svamp och doenjang, vit kimchi, perilla, sötsalt shiitakesvamp, gochujang

    • MISOZUKE

      Sotad svensk regnbåge, marinerats i misosujo i 24 timmar, yuja - och miso beurreblanc, rova, Namu hotsauce, szechuanört

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

x

* Koreansk smakresa (Expeditionen eller Resan) beställs av samtliga runt bordet
* Vi anpassar naturligtvis smakresan efter alleriger, vegetarianer, gravida etc

LUNCHMENY
Serveras tisdag–fredag 11:30-14
    • LUNCH PÅ NAMU

    • BIBIMBAP MED HÖGREV

      145

      Koreas mest älskade rätt. Betyder ”rört ris”. Äts bäst med sked. Rör gärna om i skålen innan ni hugger in!

      Ris, picklade och marinerade grönsaker, bulgogi-högrev, kimchi, skånskt eko-ägg 63° samt vår egen bibimbapsås (Högrev av nöt från finska Lappland som betar fritt utan soja och GMO)

    • BIBIMBAP MED FRITERAD TOFU

      135

      Som ovan fast med friterad tofu, utan högrev

    • VECKANS RAMYUN

      145

      Mustig buljong (nudelsoppa) med krispig chiliolja, sesam och chili pulled pork. Serveras med ramennudlar, skånskt eko-ägg, färska och picklade grönsaker.

    • CHICKIN

      145*

      Friterad svensk kyckling, sallad med majrova, skånska äpplen, picklad ingefära. Serverad med ris och jalapenomajonnäs

    • GAO BAO

      180

      Två ångade bröd, svenskt över natten-bakat sidfläsk, hoisin, gurka och koriander. Serveras med en krämig höstsallad med kimchidressing

    • AFFÄRSLUNCH

      375

      Tre-rätters lunch á förrätt, huvudrätt, samt dessert komponerade av vårt kök. Förbokas minst 1 dag innan.

x
KOREANSK JULMIDDAG

Letar ni efter Malmös fräschaste julmiddag?

Under julveckorna (v. 47-51), serverar vi julens fräschaste och godaste middag med vår koreanska twist och intensiva, spännande smaker. Välj på våra två menyer: Busan på 4 serveringar, 585 kr per person och Seoul på 7 severingar, 795 kr per person. Menyn går även att få helt vegetarisk samt anpassas efter eventuella allergier. Vi erbjuder självklart även spännande och perfekt anpassade dryckesmenyer. 

Slå er ner till bords och njut av härliga och spännande smaker tillsammans med vänner, kollegor eller familj!

Boka direkt på vår hemsida eller kontakta oss för mer info: maila oss på [email protected]u eller ring oss 040 – 12 14 90

 

Koreansk julmiddag

    • SEOUL // 795 p.p.

    • SEOUL JULMIDDAG

      Koreansk handskuren råbiff på skånsk oxe, gochujang, perilla, friterad wonton

      Svensk regnbåge, dongshimi på havtorn och lagrad pumpa från Vellinge, morot, wasabimajonnäs, sojumarinerad regnbågsrom

      Sobanudlar, skånskt eko-ägg, buljong, bulgogimarinerad, svart tryffel, krispigt bovete, fermenterad senapskål (v)

      Frasig kotlett "tonkatsu", kvitten och calamansi, rökt silverlök, Vesterhavsost, gochujang

      Biff Gangnam Style – Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

      Mandarinsorbet, svart sesam - och kakflarn, fleur de sel, färskost, citron - och smörcreme

      Chokladpralin från Chocolatte, Malmö Saluhall & Namus hemgjorda julkola

    • BUSAN // 585 p.p.

    • BUSAN JULMIDDAG

      Svensk regnbåge, dongshimi på havtorn och lagrad pumpa från Vellinge, morot, wasabimajonnäs, sojumarinerad regnbågsrom

      Frasig kotlett "tonkatsu", kvitten och calamansi, rökt silverlök, Vesterhavsost, gochujang

      Biff Gangnam Style – Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

      Mandarinsorbet, svart sesam - och kakflarn, fleur de sel, färskost, citron - och smörcreme

x

* Ovan meny med reservation för vissa ändringar få vi alltid arbetar med bästa råvaror i säsong

* Koreans julmiddag beställs av samtliga runt bordet

* Vi anpassar givetvis efter allergier, vegetarianer, gravida, etc.

Nyårsmeny

Nyårsmeny från Namu

Bjud på en modern och spännande smakupplevelse där Korea möter Sverige på nyår, signerad Jennie Walldén och Namus kök. Vi tycker man ska skämma bort sig själv och sina gäster på nyår, och vad är då bättre än att låta våra kockar stå för maten?

BOKA NYÅRSMENY
    • Nyårsmeny från Namu 2021 // 695 p.p. - endast avhämtning (bokas via hemsidan)

    • SAEU

      ASC märkt vannameiräka, vårlök och ingefärsponzu, gurka, rättika, vitlökspanko samt krispigt ris

      Vegetariskt alternativ är bakad aubergine, vårlök och ingefäraponzu, gurka, rättika, vitlökspanko och krispigt ris

    • MAEUNTANG

      Krämig havskräft-maeuntangsoppa, kålrabbi och fermenterad senapskål

      Vegetariskt alternativ: Krämig kimchi-doenjangsoppa, kålrabbi och fermenterad senapskål

    • DWAEJI GOGI

      Pulled pork, dadegimayo, picklad chili och lök, friterat gyozablad

      Vegetariskt alternativ: Grillade grönsaker och rotfrukter, dadegimayo, picklad chili och lök, friterat gyozablad

    • BULGOGI GANGNAM STYLE

      Ryggbiff i koreansk bulgogimarinad, klassisk kimchi, sojaaioli, banchans, ssamsås, sallad, ris. Äts i salladsblad.

      Vegetariskt alternativ är bulgogimarinerad svensk tofu från Malmö

    • DIJEOTEU

      Mjölkchokladpannacotta, havtorn, passionsfrukt, kola och salta mandlar

      * Menyn går att få helt vegetarisk. Tyvärr kan vi inte anpassa menyn efter allergier eller vegansk. Vi erbjuder även en mindre meny anpassad för yngre barn.

x
BOKA NYÅRSMENY

Baren / afterwork

Ni är alltid varmt välkomna att sitta i vår bar eller vid valfritt bord före eller efter er middag hos oss och avnjuta en välkomponerad cocktail, ett gott vin, eller ett spännande koreanskt öl!

Utvalda fredagar har vi skön Live Jazz på vår uteservering och emellanåt sätter vår DJ Hindersson soundtracket till er soliga AW ute. Så ta med kollegorna, vännerna eller någon du tycker extra mycket om och njut av stans skönaste fredag hos oss!

Välkomna!