040 - 12 14 90 //
Title Image

Mat & dryck

Smaker från Korea med lokala råvaror

Välj genom att trycka på länkarna ovan

Kvällsmeny

    • KALLT OCH RÅTT

    • HWE

      170.00

      Rå hamachi, ponzu av tomat och smultron anno sommaren -22, perilla, gochujang, hasselnötsolja

    • KAEBIA

      465/1050

      Caviar from Arctic Roe of Skandinavia, Småland

      10g/25g Arctic Pearl. Serveras med sjögräskrsip "gim gui"

    • YUKHOE

      135.00

      Koreansk handskuren råbiff på skånsk oxe, gurka, gochujang, perilla, friterad wonton

    • MINDRE

    • CHAR SIU

      125.00

      Kolgrillad rödbeta "char siu", päron, rökt soja, eko-äggula, fermenterad citronkosho, vit rättikskimchi (v)

    • DWAEJI-GOGI

      175.00

      Binchotangrillad Iberico-karré, purjokimchi "anno oktober 22", perilla, ganjang-tare

    • YANGNYEOM

      130.00

      Dubbelfriterade kycklingvingar från Knäred, sötstark sås med doenjang, fermenterad rättika, picklad gurka

    • OLI KONGPI

      155.00

      Krispigt, konfiterat anklår, gyeoja, svart vitlök, aubergine "gaji namul"

    • NOKDU-JEON

      115.00

      Koreansk pannkaka på ekologisk gulärt och kål, vit soja, cho-ganjang (v)

    • PORTABELLO BAO

      140.00

      Två ångade bröd, sojamarinerad portabello, gochujang, rättika (v)

    • GAO BAO

      145.00

      Två hembakade ångade bröd, svenskt grillat sidfläsk, hoisin, gurka, koriander

    • STÖRRE

    • BIFF GANGNAM STYLE

      340.00

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli. Går att få vegetarisk, då med friterad marinerad tofu.

    • KOREANSKA BANCHAN

    • KLASSISK KIMCHI

      35.00
    • SPICY KIMCHI

      45.00
    • SESAMBÖNGRODDAR

      35.00
    • PICKLAD CHILI OCH LÖK

      35.00
    • KOREANSK GURKSALLAD

      35.00
    • SKOGSÖRONSVAMP I VITLÖK, SOJA, SICHUANPEPPAR

      35.00
    • BANCHANFAT

      150.00

      Alla våra banchan på ett bräde

      *Banchan = ej mellanrätter, utan små koreanska smakbrytare som ger extra dimension till måltiden

    • DESSERT

    • CHOKOLLIS

      125.00

      Chokladterrin med bourbonvanilj, kolgrillad gräddglass,vitt the och umeshu, chokladcrisp

    • MANG-GO

      125.00

      Mangosorbet, kumquat, yuja . och cavazabaglione, fingerlime, rostat ris "nurungji"

    • SNACKS & EXTRA

    • GOCHUJANGNÖTTER

      50.00
    • TRYFFELCHIPS

      45.00
    • RIS

      20.00
    • ÅNGADE EDAMAMEBÖNOR

      70.00
x
KOREANSK SMAKRESA
    • Koreansk smakresa - Expeditionen

    • HWE

      Rå hamachi, ponzu av tomat och smutron anno sommaren -22, perilla, gochujang, hasselnötsolja

    • CHAR SIU

      Kolgrillad rödbeta "char siu", päron, rökt soja, eko-äggula, fermenterad citronkosho, vit rättikskimchi, pinjenöt (v)

    • OLI KONGPI

      Krispigt, konfiterat anklår, gyeoja, svart vitlök, aubergine "gaji namul"

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

    • MANG-GO

      Mangosorbet, kumquat, yuja - och cavazabaglione, fingerlime, rostat ris "nurungji"

    • Koreansk smakresa - Resan

    • HWE

      Rå hamachi, ponzu av tomat och smutron anno sommaren -22, perilla, gochujang, hasselnötsolja

    • OLI KONGPI

      Krispigt, konfiterat anklår, gyeoja, svart vitlök, aubergine "gaji namul"

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

x

* Koreansk smakresa (Expeditionen eller Resan) beställs av samtliga runt bordet
* Vi anpassar naturligtvis smakresan efter alleriger, vegetarianer, gravida etc

LUNCHMENY
Serveras tisdag–fredag 11:30-14
    • LUNCH PÅ NAMU

    • BIBIMBAP MED HÖGREV

      145.00

      Koreas mest älskade rätt. Betyder ”rört ris”. Äts bäst med sked. Rör gärna om i skålen innan ni hugger in!

      Ris, picklade och marinerade grönsaker, bulgogi-högrev, kimchi, skånskt eko-ägg 63° samt vår egen bibimbapsås (Högrev av nöt från finska Lappland som betar fritt utan soja och GMO)

    • BIBIMBAP MED FRITERAD TOFU

      135.00

      Som ovan fast med friterad tofu från Malmö, utan högrev

    • VECKANS RAMYUN

      145.00

      Mustig buljong (nudelsoppa) med Namu-chiliolja, sesam och sojabräserad karré. Serveras med Sun-nudlar, skånskt eko-ägg, färska och picklade grönsaker.

    • VECKANS YOKHUE

      135.00

      Tartar på innanlår med päron, picklad rödbeta, pinjenötter och szechuan- & grönpepparmajonnäs. Serveras med en ljummen sallad på ruccola, rättika, silverlök och grön chili.

      .

    • GAO BAO

      180.00

      Två hembakade ångade bröd, svenskt grillat sidfläsk, hoisin, gurka och koriander. Serveras med en sallad med krämig kimchidressing

    • AFFÄRSLUNCH

      375.00

      Tre-rätters lunch á förrätt, huvudrätt, samt dessert komponerade av vårt kök.

x

Letar ni efter Malmös fräschaste julmiddag?

Under julveckorna (v. 47-51), serverar vi julens fräschaste och godaste middag med vår koreanska twist och intensiva, spännande smaker. Välj på våra två menyer: Busan på 4 serveringar, 585 kr per person och Seoul på 7 severingar, 795 kr per person. Menyn går även att få helt vegetarisk samt anpassas efter eventuella allergier. Vi erbjuder självklart även spännande och perfekt anpassade dryckesmenyer. 

Slå er ner till bords och njut av härliga och spännande smaker tillsammans med vänner, kollegor eller familj!

Boka direkt på vår hemsida eller kontakta oss för mer info: maila oss på [email protected]u eller ring oss 040 – 12 14 90

 

Koreansk julmiddag

    • SEOUL // 795 p.p.

    • SEOUL JULMIDDAG

      Koreansk handskuren råbiff på skånsk oxe, gochujang, perilla, friterad wonton

      Svensk regnbåge, dongshimi på havtorn och lagrad pumpa från Vellinge, morot, wasabimajonnäs, sojumarinerad regnbågsrom

      Sobanudlar, skånskt eko-ägg, buljong, bulgogimarinerad, svart tryffel, krispigt bovete, fermenterad senapskål (v)

      Frasig kotlett "tonkatsu", kvitten och calamansi, rökt silverlök, Vesterhavsost, gochujang

      Biff Gangnam Style – Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

      Mandarinsorbet, svart sesam - och kakflarn, fleur de sel, färskost, citron - och smörcreme

      Chokladpralin från Chocolatte, Malmö Saluhall & Namus hemgjorda julkola

    • BUSAN // 585 p.p.

    • BUSAN JULMIDDAG

      Svensk regnbåge, dongshimi på havtorn och lagrad pumpa från Vellinge, morot, wasabimajonnäs, sojumarinerad regnbågsrom

      Frasig kotlett "tonkatsu", kvitten och calamansi, rökt silverlök, Vesterhavsost, gochujang

      Biff Gangnam Style – Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

      Mandarinsorbet, svart sesam - och kakflarn, fleur de sel, färskost, citron - och smörcreme

x

* Ovan meny med reservation för vissa ändringar få vi alltid arbetar med bästa råvaror i säsong

* Koreans julmiddag beställs av samtliga runt bordet

* Vi anpassar givetvis efter allergier, vegetarianer, gravida, etc.

Nyårsmeny

Nyårsmeny från Namu

Bjud på en modern och spännande smakupplevelse där Korea möter Sverige på nyår, signerad Jennie Walldén och Namus kök. Vi tycker man ska skämma bort sig själv och sina gäster på nyår, och vad är då bättre än att låta våra kockar stå för maten?

BOKA NYÅRSMENY
    • Nyårsmeny från Namu 2022 // 695 p.p. - endast avhämtning (bokas via hemsidan)

    • HWE

      Sashimi av laxrygg, yujaponzu, majonnäs på färsk peppar, riskrisp, morot

      Vegetariskt alternativ är marinerad ostronkivling

       

    • KIMCHI GUK

      Krämig kimchi och doenjangsoppa, krabba, kålrot, picklade senapsfrön

      Vegetariskt alternativ: Krämig kimchi-doenjangsoppa, aubergine, kålrot, picklade senapsfrön

    • DWAEJI GOGI

      Binchotangrillade skånsk karré, gyozaknäcke, perilla och sesam "salsa verde" sötsur blomkål

      Vegetariskt alternativ: Binchotangrillade grönsaker och rotfrukter, gyozaknäcke, perilla och sesam "salsa verde", sötsur blomkål

    • BULGOGI GANGNAM STYLE

      Ryggbiff i koreansk bulgogimarinad, klassisk kimchi, sojaaioli, banchans, ssamsås, sallad, ris. Äts i salladsblad.

      Vegetariskt alternativ är bulgogimarinerad svensk tofu från Malmö

    • CHEESCAKE

      Färskost, cituscurd, mandaringel, svartsesam och havreflarn, blodapelsin

      * Menyn går att få helt vegetarisk. Tyvärr kan vi inte anpassa menyn efter allergier eller vegansk. Vi erbjuder även en mindre meny anpassad för yngre barn.

x
BOKA NYÅRSMENY

Baren / afterwork

Ni är alltid varmt välkomna att sitta i vår bar eller vid valfritt bord före eller efter er middag hos oss och avnjuta en välkomponerad cocktail, ett gott vin, eller ett spännande koreanskt öl!

Utvalda fredagar har vi skön Live Jazz på vår uteservering och emellanåt sätter vår DJ Hindersson soundtracket till er soliga AW ute. Så ta med kollegorna, vännerna eller någon du tycker extra mycket om och njut av stans skönaste fredag hos oss!

Välkomna!