040 - 12 14 90 // info@namu.nu
 

Mat & dryck

Smaker från Korea med lokala råvaror

Välj genom att trycka på länkarna ovan

Kvällsmeny

    • KALLT OCH RÅTT

    • NOGSAEG

      135

      Grön tomatdashida, perilla, svart vitlök, Namus rimmade stenbitsrom samt soja och miringravad lokal makrill (MSC)

    • YUKHOE TACO

      135

      Två krispiga wontonblad med koreansk tartar av handskuret oxinnanlår från Sjöbo, kålrabbi, gurka, perilla. Går att få vegetarisk

    • BIBIMGUKSU

      98

      Kalla koreanska nudlar dressade i sötstark bibimguksusås, serveras med skånskt eko-ägg, gurka, rättika och pinjenötter

    • MINDRE

    • BUCHU

      119

      Doenjang och sesambakad purjolök, vit sparris med svartrotsskum och grön grillad sparris.

    • GAJI

      98

      Grillad aubergine, zucchini, silverlök, koriander, pinjenötter, grön chili och gochujang

    • PORTABELLO BAO

      125

      Två ångade bröd, sojamarinerad portabello, gochujang, rättika. Vegetarisk.

    • GAO BAO

      135

      Två ångade bröd, över-natten-bakat sidfläsk från Eslöv, hoisin, gurka, koriander.

    • YANG-GOGI

      145

      Bringa på vårlamm med ramslök och sesam, crème fraiche från Vitaby, gochugaru, rättika och rabarber

    • SOGOGI MANDU

      125

      Fyra ångade mandu fyllda med skånskt högrev och kimchi. Serveras med svart vinägerdipp.

    • MAEUNTANG BLÅMUSSLA

      119

      Svenska Msc-märkta blåmusslor, krämig hummermaeuntang, rökt sidfläsk, rättika och sesamemulsion

    • STÖRRE

    • BIFF GANGNAM STYLE

      315

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli. Går att få vegetarisk.

    • KOREANSKA BANCHAN

    • KLASSISK KIMCHI

      30
    • SVAMP, MIRIN, SOJA

      30
    • SESAMBÖNGRODDAR

      30
    • FERMENTERAD CHILI OCH LÖK

      30
    • EDAMAME I SOJAVINÄGRETTE

      30
    • GRÖNKÅL, VITLÖK, SESAM

      30
    • BANCHANFAT

      135

      Alla våra banchan förutom salladskorg och ris på ett bräde

    • DESSERT

    • TTALGI

      119

      Sorbet på gröna jordgubbar, sanshopeppar, maräng och vit choklad

    • SAGWA NUN

      109

      Bakat äpple fyllt med mjölkchoklamousse, vit chokladsnö, havtorn, mild habanero

    • TRYFFEL

      30
    • SNACKS & EXTRA

    • GOCHUJANGNÖTTER

      45
    • OLIVER MED DADAEGI

      45
    • RIS

      20
    • KORG MED SALLADSBLAD

      30
KOREANSK SMAKRESA
    • Expeditionen

    • NOGSAEG

      Grön tomatdashida, perilla, svart vitlök, Namus rimmade stenbitsrom samt soja och miringravad lokal makrill (MSC)

    • GAJI

      Grillad aubergine, zucchini, silverlök, koriander, pinjenötter, grön chili och gochujang

    • OYANG-GOGI

      Bringa på vårlamm med ramslök och sesam, crème fraiche från Vitaby, gochugaru, rättika och rabarber

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

    • TTALGI

      Sorbets på gröna jordgubbar, sanshopeppar, maräng och vit choklad

    • Resan

    • NOGSAEG

      Grön tomatdashida, perilla, svart vitlök, Namus rimmade stenbitsrom samt soja och miringravad lokal makrill (MSC)

    • OYANG-GOGI

      Bringa på vårlamm med ramslök och sesam, crème fraiche från Vitaby, gochugaru, rättika och rabarber

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

* Koreansk smakresa (Expeditionen eller Resan) beställs av samtliga runt bordet
* Vi anpassar naturligtvis smakresan efter alleriger, vegetarianer, gravida etc

LUNCHMENY
Serveras tisdag–fredag 11:30-14
    • LUNCH PÅ NAMU

    • BIBIMBAP MED KYCKLING

      125

      Koreas mest älskade rätt. Betyder ”rört ris”. Äts bäst med sked.
      Rör gärna om i skålen innan ni hugger in!

      Ris, picklade och marinerade grönsaker, bulgogimarinerad kyckling , kimchi, ägg 63° samt vår egen bibimbapsås

    • BIBIMBAP MED FRITERAD TOFU

      125

      Som ovan fast med friterad tofu, utan oxe

    • VECKANS RAMYUN – DWAEJI

      125

      Mustig oxbuljong med gochugaru och nattbakad fläsksida från Eslöv. Serveras med Ramennudlar, ägg och picklade grönsaker.

    • VECKANS BOKKUM - MULGOGI

      115*

      Koreansk wok på gulabeta, fänkål, citron och vårlök. Serveras med ris. Lägg till friterad torsk  för 10*.

    • AFFÄRSLUNCH

      345

      Trerätters lunch à förrätt, huvudrätt, samt dessert komponerade av
      vårt kök. Förbokas minst 1 dag innan.

    • PRALIN

      25

      Välj mellan hasselnöt-mandel, saltkaramell, vit med ingefära och yuja

Baren / afterwork

Ni är alltid varmt välkomna att sitta i vår bar eller vid valfritt bord före eller efter er middag hos oss och avnjuta en välkomponerad cocktail, ett gott vin, eller ett spännande koreanskt öl!

Utvalda fredagar har vi skön Live Jazz på vår uteservering och emellanåt sätter vår DJ Hindersson soundtracket till er soliga AW ute. Så ta med kollegorna, vännerna eller någon du tycker extra mycket om och njut av stans skönaste fredag hos oss!

Välkomna!

Takeaway / avhämtning

Vi erbjuder möjlighet att beställa takeaway under vår lunch, tis–fre 11:30–14.

Det går bra att ringa oss och beställa på 040-121490