040 - 12 14 90 // info@namu.nu
 

Mat & dryck

Smaker från Korea med lokala råvaror

Välj genom att trycka på länkarna ovan

Kvällsmeny

    • KALLT OCH RÅTT

    • TAKI

      135

      Tataki på oxfilé, shimejisvamp, emulsion på Karl-Johansvamp, jordärtskockschips, yujaponzu, röd shiso
      Går att få vegetarisk

    • HAMACHI

      135

      Hamachi, grön tomatdashi, gurka, perilla, jalapeno, svart vitlök

    • MINDRE

    • PORTABELLO BAO

      135

      Två ångade bröd, sojamarinerad portabello, gochujang, rättika (v)

    • GAO BAO

      140

      Två ångade bröd, över-natten-bakat sidfläsk från Eslöv, hoisin, gurka, koriander.

    • TORI-KATSU

      145

      Pankofriterat skånskt tuppbröst, emulsion på raps och gul chili, grön sparris, vårlök

    • YACHAE

      115

      Tempererat ägg, grillad grönsaksragu, koriander, gochujang, potatis- och västerbottenostskum, lotuschips
      Går att få vegetarisk

    • STÖRRE

    • BIFF GANGNAM STYLE

      330

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli. Går att få vegetarisk, då med friterad marinerad tofu.

    • KOREANSKA BANCHAN

    • KLASSISK KIMCHI

      30
    • SPICY KIMCHI

      40
    • SESAMBÖNGRODDAR

      30
    • PICKLAD CHILI OCH LÖK

      30
    • KOREANSK GURKSALLAD

      30
    • WAKAME I CHILI & MIRIN

      30
    • BANCHANFAT

      135

      Alla våra banchan på ett bräde

      *Banchan = ej mellanrätter, utan små koreanska smakbrytare som ger extra dimension till måltiden

    • DESSERT

    • DAEHWANG

      109

      Nykörd svart sesamglass, inkokt rabarber, sesamnougatine, litchi

    • SNACKS & EXTRA

    • GOCHUJANGNÖTTER

      45
    • TRYFFELCHIPS

      40
    • RIS

      20
    • KORG MED SALLADSBLAD

      30
X
KOREANSK SMAKRESA
    • Expeditionen

    • HAMACHI

      Hamachi, grön tomatdashi, gurka, perilla, jalapeno, svart vitlök

    • YACHAE

      Tempererat ägg, grillad grönsaksragu, gochujang, koriander, potatis- och västerbottenostskum, lotuschips

    • TORI KATSU

      Pankofriterat skånskt tuppbröst, emulsion på raps och gul chili, grön sparris, vårlök

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

    • DAEHWANG

      Nykörd svart sesamglass, inkokt rabarber, sesamnougatine, litchi

    • Resan

    • HAMACHI

      Hamachi, grön tomatdashi, gurka, perilla, jalapeno, svart vitlök

    • TORI KATSU

      Pankofriterat skånskt tuppbröst, emulsion på raps och gul chili, grön sparris, vårlök

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

X

* Koreansk smakresa (Expeditionen eller Resan) beställs av samtliga runt bordet
* Vi anpassar naturligtvis smakresan efter alleriger, vegetarianer, gravida etc

LUNCHMENY
Serveras tisdag–fredag 11:30-14
    • LUNCH PÅ NAMU

    • BIBIMBAP MED KYCKLING

      135

      Koreas mest älskade rätt. Betyder ”rört ris”. Äts bäst med sked.
      Rör gärna om i skålen innan ni hugger in!

      Ris, picklade och marinerade grönsaker, bulgogimarinerad kyckling , kimchi, skånskt eko-ägg 63° samt vår egen bibimbapsås

    • BIBIMBAP MED FRITERAD TOFU

      135

      Som ovan fast med friterad tofu, utan kyckling

    • VECKANS RAMYUN - GOGI

      135

      Mustig buljong med krispig chiliolja och flankstek. Serveras med Sun Noodles, skånskt eko-ägg, färska och picklade grönsaker

    • AFFÄRSLUNCH

      345

      Tre-rätters lunch á förrätt, huvudrätt, samt dessert komponerade av vårt kök. Förbokas minst 1 dag innan.

X

Nyårsmeny

Nyårsmeny från Namu

Bjud på en modern och spännande smakupplevelse där Korea möter Sverige på nyår, signerad Jennie Walldén och Namus kök. Vi tycker man ska skämma bort sig själv och sina gäster på nyår, och vad är då bättre än att låta våra kockar stå för maten?

    • Nyårsmeny från Namu // 495 p.p.

    • HWE

      Sashimi på Fröya-lax, ponzumajonnäs, kålrabbi i sesamvinegrette, puffat ris, shiso

      Vegetariskt alternativ är sashimi på King oystersvamp

       

    • SSAM OXFILÈ

      Oxfilé bulgogi, kimchi, tryffel & sojaaioli, banchans, ssamsås, sallad, ris. Äts gärna i salladsblad.

      Vegetariskt alternativ är bulgogimarinerad svensk tofu

       

    • CHOKOLLIS

      Mjölkchoklad, havtorn, maräng & kanderad hasselnöt

      * Menyn går även att få helt vegetarisk samt anpassas individuellt vid allergier.

X

Koreansk julmiddag

Letar ni efter Malmös fräschaste julmiddag?

Under julveckorna (v. 48-51), serverar vi julens fräschaste och godaste middag med vår koreanska tvist och intensiva, spännande smaker. Allt serveras vid bordet “family style” i flera serveringar. Menyn går även att få helt vegetarisk samt anpassas efter eventuella allergier. Vi erbjuder självklart även spännande och perfekt anpassade dryckesmenyer. 

Slå er ner till bords och njut av härliga och spännande smaker tillsammans med vänner, kollegor eller familj!

Boka direkt på vår hemsida eller kontakta oss för mer info: maila oss på info@namu.nu eller ring oss 040 – 12 14 90

Baren / afterwork

Ni är alltid varmt välkomna att sitta i vår bar eller vid valfritt bord före eller efter er middag hos oss och avnjuta en välkomponerad cocktail, ett gott vin, eller ett spännande koreanskt öl!

Utvalda fredagar har vi skön Live Jazz på vår uteservering och emellanåt sätter vår DJ Hindersson soundtracket till er soliga AW ute. Så ta med kollegorna, vännerna eller någon du tycker extra mycket om och njut av stans skönaste fredag hos oss!

Välkomna!

Takeaway / avhämtning

Vi erbjuder möjlighet att beställa takeaway under både lunch och kvällsmenyn.

 

 

Det går också bra att ringa oss och beställa på 040-121490