040 - 12 14 90 //
Title Image

Mat & dryck

Smaker från Korea med lokala råvaror

Välj genom att trycka på länkarna ovan

Kvällsmeny

    • KALLT OCH RÅTT

    • HONGHAB

      145.00

      Svenska KRAV/ASC-blåmusslor, karamelliserad salladslök, gochugaru & xo-sås

    • HWE

      150.00

      Rå rödstrimma från Skånska Gårdsfisk, kyld dashi

      på eko-örter, kycklingkrisp, yuzu anno 2022, soja-inkokt shiitake från Saxtorp, jalapeno

    • KAEBIA

      379/850

      Caviar from Arctic Roe of Skandinavia, Småland

      10g/25g Arctic Pearl. Serveras med sjögräskrisp "gim gui"

    • YUKHOE

      150.00

      Råbiff på handskuret innanlår på eko gräsbetekött från Forsby Ängar, sjögräskrisp- ’’gim-bugak’’, soja sesam, ingefära, dadegimayo

    • MINDRE

    • GYERAN MAYAK

      120.00

      Sobanudlar, ’’Varva’’-ägg, majrova, sesam, chili, soja, grillad grönsaksbuljong & grönt te (veg)

    • HEONEO BEOTO

      145.00

      Dubbelfriterade kycklingvingar från Knäred i en soya- och honungglaze. Serveras med gurkpickels

    • JEYUK

      160.00

      Kolgrillad Skånsk Karré, koji, svart vitlök & rostad vitlök, namu hotsauce, kalv demiglace, vit kimchi, zero-waste riskrisp

    • TTEOKBOKKI

      130.00

      Stekta koreanska riskkakor i rostad vitlök & hoisinsås, jalapeno, purjolök, ostronskivling från Saxtorp

    • SVAMP BAO

      150.00

      Två hembakade ångade bröd, friterad svamp från från Saxtorp, rättika & jalapeno jangajji, yuzuemulsion (veg)

    • GAO BAO

      150.00

      Två hembakade ångade bröd, grillat sidfläsk från Eslöv, hoisin, gurka, koriander

    • STÖRRE

    • SSAM

      360/300

      Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås, sojaaioli. Går att få vegetarisk, då med friterad och bulgogimarinerad tofu från Malmö

    • KOREANSKA BANCHAN

    • KLASSISK KIMCHI

      39.00
    • SPICY KIMCHI

      45.00
    • MALMÖ BÖNGRODDAR, SESAM

      39.00
    • CHILI, BLEKSELLERI & LÖK JANGAJJI

      39.00
    • OI NAMUL - KOREANSK GURKSALLAD

      39.00
    • SKOGSÖRONSVAMP I SOJA, SICHUAN

      39.00
    • BANCHANFAT

      150.00

      Alla våra banchan på ett bräde

      *Banchan = ej mellanrätter, utan små koreanska smakbrytare som ger extra dimension till måltiden

    • DESSERT

    • CHOKOLLIS

      130.00

      Mörkchoklad, karamell, valnöt, mandelfinancier, kolgrillad gräddglass med bourbonvanilj

    • UYU HEONI

      130.00

      Mjölksorbet, mjölksyrade eko-havtorn & Åhushonung, kaffeolja, karamelliserat päron, rapsfrön, svart sesam

    • SNACKS & EXTRA

    • FLÄSKSVÅLAR PÅ ESLÖV-GRIS, DOENJANG

      55.00
    • GOCHUJANGNÖTTER

      50.00
    • RIS

      39.00
    • ÅNGADE EDAMAMEBÖNOR

      70.00
KOREANSK SMAKRESA
    • Koreansk smakresa - Expeditionen 730kr

    • HWE

      Rå rödstrimma från Skånska Gårdsfisk, kyld dashi på eko-örter, kycklingkrisp, yuzu anno 2022, soja-inkokt shiitake från Saxtorp, jalapeno

    • GYERAN MAYAK

      Sobanudlar, ’’Varva’’-ägg, majrova, sesam, chili, soja, grillad grönsaksbuljong & grönt te

       

    • JEYUK

      Kolgrillad Skånsk Karré, koji, svart vitlök & rostad vitlök, namu hotsauce, kalv demiglace, vit kimchi, zero-waste riskrisp

    • SSAM

      Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

    • UYU HEONI

      Mjölksorbet, mjölksyrade eko-havtorn & Åhushonung, kaffeolja, karamelliserat päron, rapsfrön,

      svart sesam

    • Koreansk smakresa - Resan 485kr

    • HWE

      Rå rödstrimma från Skånska Gårdsfisk, kyld dashi på eko-örter, kycklingkrisp, yuzu anno 2022, soja-inkokt shiitake från Saxtorp, jalapeno

    • JEYUK

      Kolgrillad Skånsk Karré, koji, svart vitlök & rostad vitlök, namu hotsauce, kalv demiglace, vit kimchi, zero-waste riskrisp

    • SSAM

      Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

* Koreansk smakresa (Expeditionen eller Resan) beställs av samtliga runt bordet
* Vi anpassar naturligtvis smakresan efter alleriger, vegetarianer, gravida etc

LUNCHMENY
Serveras tisdag–fredag 11:30-14
    • LUNCH PÅ NAMU

    • BIBIMBAP MED HÖGREV

      150.00

      Koreas mest älskade rätt. Betyder ”rört ris”. Äts bäst med sked.

      Ris, picklade och marinerade grönsaker, bulgogi-högrev, kimchi, varva-ägg 63° samt vår egen bibimbapsås (Högrev av nöt från finska Lappland som betar fritt utan soja och GMO)

    • BIBIMBAP MED FRITERAD TOFU

      150.00

      Som ovan fast med friterad tofu från Malmö, utan högrev

    • VECKANS RAMYUN

      150.00

      Mustig buljong (nudelsoppa) med Namus krispiga chilliolja och bulgogimarinerad kycklinglår från Knäred. Serveras med Sun-nudlar, ’’Varva’’-ägg, färska och picklade grönsaker

    • VECKANS BOKKUM

      170.00

      Tartar på svenskt innanlår från Sjöbo. Serveras med päron, rättika, jordärtskocka, emulsion på yuzu & chili

    • GAO BAO

      180.00

      Två hembakade ångade bröd, svenskt grillat sidfläsk, hoisin, gurka och koriander. Serveras med en sallad med krämig kimchidressing

    • AFFÄRSLUNCH

      395.00

      Tre-rätters lunch á förrätt, huvudrätt, samt dessert komponerade av vårt kök.

Letar ni efter Malmös fräschaste julmiddag?

Under julveckorna (v. 47-51), serverar vi julens fräschaste och godaste middag med vår koreanska twist och intensiva, spännande smaker. Välj på våra två menyer: Busan på 4 serveringar, 585 kr per person och Seoul på 7 severingar, 795 kr per person. Menyn går även att få helt vegetarisk samt anpassas efter eventuella allergier. Vi erbjuder självklart även spännande och perfekt anpassade dryckesmenyer. 

Slå er ner till bords och njut av härliga och spännande smaker tillsammans med vänner, kollegor eller familj!

Boka direkt på vår hemsida eller kontakta oss för mer info: maila oss på [email protected]u eller ring oss 040 – 12 14 90

 

Koreansk julmiddag

* Ovan meny med reservation för vissa ändringar få vi alltid arbetar med bästa råvaror i säsong

* Koreans julmiddag beställs av samtliga runt bordet

* Vi anpassar givetvis efter allergier, vegetarianer, gravida, etc.

Nyårsmeny

Nyårsmeny från Namu

Bjud på en modern och spännande smakupplevelse där Korea möter Sverige på nyår, signerad Jennie Walldén och Namus kök. Vi tycker man ska skämma bort sig själv och sina gäster på nyår, och vad är då bättre än att låta våra kockar stå för maten?

BOKA NYÅRSMENY
    • Nyårsmeny från Namu 2023 // 665 p.p. - endast avhämtning (bokas via hemsidan)

    • HWE

      Sashimi av rödstrimma från Gårdsfisk i Skåne, purjo & chilimayo, yujaponzu, rättika

      Vegetariskt alternativ är Skånsk kejsarhatt

       

    • GUK

      Krämig kimchi och doenjangsoppa, MSC-räkor, perilla, jordärtsskocka

      Vegetariskt alternativ: Krämig kimchi-doenjangsoppa, aubergine, perilla, jordärtskocka

    • KFC - Korean Fried Chicken

      Krispiga & friterade kycklingvingar från Knäred, jordnötter, het-söt gochujangsås & gurkpickeln

      Vegetariskt alternativ: Friterad blomkål, jordnötter, het-söt gochujangsås & gurkpickels

    • FLANKSTEK SSAM

      Ryggbiff i koreansk bulgogimarinad, klassisk kimchi, sojaaioli, banchans, ssamsås, sallad, ris. Äts i salladsblad.

      Vegetariskt alternativ är bulgogimarinerad svensk tofu från Malmö

    • CHOKOLLIS

      Mjölkchoklad, chokladkaka, havtorn, ingefärakaramell

      * Menyn går att få helt vegetarisk. Tyvärr kan vi inte anpassa menyn efter allergier eller vegansk. Vi erbjuder även en mindre meny anpassad för yngre barn.

BOKA NYÅRSMENY

Baren / afterwork

Ni är alltid varmt välkomna att sitta i vår bar eller vid valfritt bord före eller efter er middag hos oss och avnjuta en välkomponerad cocktail, ett gott vin, eller ett spännande koreanskt öl!

Utvalda fredagar har vi skön Live Jazz på vår uteservering och emellanåt sätter vår DJ Hindersson soundtracket till er soliga AW ute. Så ta med kollegorna, vännerna eller någon du tycker extra mycket om och njut av stans skönaste fredag hos oss!

Välkomna!