040 - 12 14 90 // info@namu.nu
 

Mat & dryck

Smaker från Korea med lokala råvaror

Välj genom att trycka på länkarna ovan

Kvällsmeny

    • KALLT OCH RÅTT

    • SOJARIMMAD RÖDING

      129

      Röding, avokado, wasabi, gurka, rädisa, sojatapioka

    • YUKHOE TACO

      135

      Två krispiga wontonblad med koreansk tartar av handskuret oxinnanlår från Sjöbo, kålrabbi, gurka, perilla. Går att få vegetarisk

    • BIBIMGUKSU

      98

      Kalla koreanska nudlar dressade i sötstark bibimguksusås, serveras med skånskt eko-ägg, gurka, rättika och pinjenötter

    • MINDRE

    • KONGNAMUL

      109

      Brysselkålskimchi, skånsk kål-och misopuré, kålchips, svampmarinerad krispig svensk tofu. Vegetarisk

    • BIBIM-MIL - TRYFFEL SVAMP

      135

      Vår svenska hyllning till den koreanska bibimbapen med en touch av norra Italien. Svenskt ekologiskt vete, tryffel, enoki, ostronskivling, skogschampion, brysselkål. Vegetarisk

    • PORTABELLO BAO

      125

      Två ångade bröd, sojamarinerad portabello, gochujang, rättika. Vegetarisk.

    • GAO BAO

      135

      Två ångade bröd, över-natten-bakat sidfläsk från Eslöv, hoisin, gurka, koriander.

    • OLI BAE

      145

      Ankbröst, grillat päron, savoykålpuré, five spice demi glace, rischips med mild habanero

    • KRISPIG KRABBMANDU

      125

      Fyra friterade degknyten fyllda med krabba, sötpotatisnudlar och skånskt grönt. Serveras med gochujangemulsion

    • SKREIRYGG MISO

      145

      Misorostad skreirygg, spenat, japansk gräslök, skum på smör, mirin och soja

    • STÖRRE

    • BIFF GANGNAM STYLE

      315

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli. Går att få vegetarisk.

    • KOREANSKA BANCHAN

    • KLASSISK KIMCHI

      30
    • SVAMP, MIRIN, SOJA

      30
    • SESAMBÖNGRODDAR

      30
    • FERMENTERAD CHILI OCH LÖK

      30
    • EDAMAME I SOJAVINÄGRETTE

      30
    • GRÖNKÅL, VITLÖK, SESAM

      30
    • BANCHANFAT

      135

      Alla våra banchan förutom salladskorg och ris på ett bräde

    • DESSERT

    • GAMCHO

      119

      Björnbärsmousse, saltlakritsglass, färska bjärnbär, blåbär, lakritsflarn

    • SAGWA NUN

      109

      Bakat äpple fyllt med mjölkchoklamousse, vit chokladsnö, havtorn, mild habanero

    • TRYFFEL

      30
    • SNACKS & EXTRA

    • GOCHUJANGNÖTTER

      45
    • OLIVER MED DADAEGI

      45
    • RIS

      20
    • KORG MED SALLADSBLAD

      30
KOREANSK SMAKRESA
    • Expeditionen

    • SUCH - SOJARIMMAD RÖDING

      Röding, avokado, wasabi, gurka, rädisa, sojatapioka

    • BIBIM-MIL - TRYFFEL, SVAMP

      Vår svenska hyllning till den koreanska bibimbapen med en touch av norra Italien. Svenskt ekologiskt vete, tryffel, enoki, ostronskivling, skogschampion, brysslekål

    • OLI BAE

      Ankbröst, grillat päron, savoykålpuré, five spice demi glace, rischips med mild habanero

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

    • GAMCHO

      Björnbärsmousse, saltlakritsglass, färska bjärnbär, blåbär, lakritsflarn

    • Resan

    • SUCH - SOJARIMMAD RÖDING

      Röding, avokado, wasabi, gurka, rädisa, sojatapioka

    • OLI BAE

      Ankbröst, grillat päron, savoykålpuré, five spice demi glace, rischips med mild habanero

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

* Koreansk smakresa (Expeditionen eller Resan) beställs av samtliga runt bordet
* Vi anpassar naturligtvis smakresan efter alleriger, vegetarianer, gravida etc

LUNCHMENY
Serveras tisdag–fredag 11:30-14
    • LUNCH PÅ NAMU

    • BIBIMBAP MED OXE

      125

      Koreas mest älskade rätt. Betyder ”rört ris”. Äts bäst med sked.
      Rör gärna om i skålen innan ni hugger in!

      Ris, picklade och marinerade grönsaker, draget bulgogihögrev från
      Sjöbo, kimchi, ägg 63° samt vår egen bibimbapsås

    • BIBIMBAP MED FRITERAD TOFU

      125

      Som ovan fast med friterad tofu, utan oxe

    • VECKANS RAMYUN – ORI

      125

      Buljong på miso och smör med grillad anka. Serveras med Ramennudlar, ägg och picklade grönsaker.

    • VECKANS BOKKUM - DWAEJI

      115*

      Mustig koreansk wok på majrova, friterad scharlottenlök och äpple. Serveras med sås på wasabi och senap. Lägg till fläsklägg från Eslöv  för 10*.

    • AFFÄRSLUNCH

      345

      Trerätters lunch à förrätt, huvudrätt, samt dessert komponerade av
      vårt kök. Förbokas minst 1 dag innan.

    • PRALIN

      25

      Välj mellan hasselnöt-mandel, saltkaramell, vit med ingefära och yuja

Baren / afterwork

Ni är alltid varmt välkomna att sitta i vår bar eller vid valfritt bord före eller efter er middag hos oss och avnjuta en välkomponerad cocktail, ett gott vin, eller ett spännande koreanskt öl!

Utvalda fredagar har vi skön Live Jazz på vår uteservering och emellanåt sätter vår DJ Hindersson soundtracket till er soliga AW ute. Så ta med kollegorna, vännerna eller någon du tycker extra mycket om och njut av stans skönaste fredag hos oss!

Välkomna!

Takeaway / avhämtning

Vi erbjuder möjlighet att beställa takeaway under vår lunch, tis–fre 11:30–14.

Det går bra att ringa oss och beställa på 040-121490