040 - 12 14 90 // info@namu.nu
 

Mat & dryck

Smaker från Korea med lokala råvaror

Välj genom att trycka på länkarna ovan

Kvällsmeny

    • KALLT OCH RÅTT

    • BANGHEO HWE

      110

      Sashimi på hamachi, ponzu på svensk rabarber, jalapeno

    • TOMATO MIGSEU

      98

      Tomater från Sunnanå i dadaegi, serveras med prästostkräm, mejram & krispig potatis (v)

    • CHISEOG

      135

      Råbiff på handskuret oxinnanlår med kimchi, yuja chili, gyoza

    • MINDRE

    • DALGYAL

      109

      Krispigt eko-ägg, sesamkräm, rökt nypotatis, ekologiska blad och örter odlade i Malmö och yujaponzu (v)

    • PORTABELLO BAO

      125

      Två ångade bröd, sojamarinerad portabello, gochujang, rättika (v)

    • GAO BAO

      135

      Två ångade bröd, över-natten-bakat sidfläsk från Eslöv, hoisin, gurka, koriander.

    • DAK OGSUSU

      135

      Grillad majskyckling, gochujang, rostad vitlök, grön tomat, majstempura, sommarkantarell och miso

    • MANDU

      125

      Fyra ångade mandu fyllda med skånskt högrev och kimchi. Serveras med ganjangdip med chili och lök

    • OLI GOGI

      125

      Terrin på confiterat anklår, grillad svampbuljong av svamp från Saxtorp, gochujangkräm, nässlor och ramslök. Går att få vegetarisk.

    • YANGNYEOM - TONGDAK

      115

      Koreansk friterad kyckling från Knäred, het gochujangsås, svensk gurka

    • STÖRRE

    • BIFF GANGNAM STYLE

      315

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli. Går att få vegetarisk, då med friterad marinerad tofu.

    • KOREANSKA BANCHAN

    • KLASSISK KIMCHI

      30
    • SPICY KIMCHI

      40
    • SESAMBÖNGRODDAR

      30
    • PICKLAD CHILI OCH LÖK

      30
    • PRESSGURKA MED INGEFÄRA OCH RAMSLÖK

      30
    • WAKAME I CHILI & MIRIN

      30
    • BANCHANFAT

      135

      Alla våra banchan förutom salladskorg och ris på ett bräde

    • DESSERT

    • TTALGI KOKONES

      98

      Sorbé på svenska jordgubbar med kokos, kräm på vitchoklad och lime

    • BUSEOJIN KKUM

      109

      Lakritsglass, yuja, dill och drömmar

    • TRYFFEL

      30
    • SNACKS & EXTRA

    • GOCHUJANGNÖTTER

      45
    • TRYFFELCHIPS

      40
    • RIS

      20
    • KORG MED SALLADSBLAD

      30
KOREANSK SMAKRESA
    • Expeditionen

    • HWE DONGCHIMI

      Rå svensk regnbåge med vattenkrasse, melon, vattenkimchi. torkad räka och tapiocachips. Går att få vegetarisk

    • DALGYAL

      Krispigt EKo-ägg, sesamkräm, rökt nypotatis, ekologiska blad och örter odlade i Malmö, yujaponzu

    • DAK OGSUSU

      Grillad majskyckling, gochujang, rostad vitlök, grön tomat, majstempura, sommarkantarell och miso

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

    • TTALGI KOKONES

      Sorbé på svenska jordgubbar, kokos, kräm på vit choklad, lime

    • Resan

    • HWE DONGCHIMI

      Rå svensk regnbåge med vattenkrasse, melon, vattenkimchi. torkad räka och tapiocachips. Går att få vegetarisk

    • DAK OGSUSU

      Grillad majskyckling, gochujang, rostad vitlök, grön tomat, majstempura, sommarkantarell och miso

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

* Koreansk smakresa (Expeditionen eller Resan) beställs av samtliga runt bordet
* Vi anpassar naturligtvis smakresan efter alleriger, vegetarianer, gravida etc

LUNCHMENY
Serveras tisdag–fredag 11:30-14
    • LUNCH PÅ NAMU

    • BIBIMBAP MED KYCKLING

      135

      Koreas mest älskade rätt. Betyder ”rört ris”. Äts bäst med sked.
      Rör gärna om i skålen innan ni hugger in!

      Ris, picklade och marinerade grönsaker, bulgogimarinerad kyckling , kimchi, skånskt eko-ägg 63° samt vår egen bibimbapsås

    • BIBIMBAP MED FRITERAD TOFU

      135

      Som ovan fast med friterad tofu, utan kyckling

    • VECKANS RAMYUN - SUTALG

      135

      Mustig buljong med krispig chiliolja och tupp från Alestad. Serveras med Ramennudlar, skånskt eko-ägg och picklade grönsaker

    • VECKANS BOKKUM - CHEUNGMYEON

      125*

      Koreansk wok på tomt, vaxbönor, edamamebönor, charlottenlök. Serveras med ris och en emulsion på virlök, gochugaru och brynt smör.

      Lägg till grillad flankstek för 10kr

    • AFFÄRSLUNCH

      345

      Tre-rätters lunch á förrätt, huvudrätt, samt dessert komponerade av vårt kök. Förbokas minst 1 dag innan.

Nyårsmeny

Nyårsmeny från Namu

Bjud på en modern och spännande smakupplevelse där Korea möter Sverige på nyår, signerad Jennie Walldén och Namus kök. Vi tycker man ska skämma bort sig själv och sina gäster på nyår, och vad är då bättre än att låta våra kockar stå för maten?

Mer information dyker upp här under december månad.

Koreansk julmiddag

Koreansk Julmiddag på Namu

Under julveckorna (27/11-22/12), serverar vi julens godaste och mest spännande middag med vår koreanska tvist och intensiva, spännande smaker. Allt serveras vid bordet “family style” i flera serveringar. Menyn går även att få helt vegetarisk.

Vill ni komma och äta lite mindre, så erbjuder vi även serveringarna i vår större meny var för sig enligt kvällsmenyn.

Baren / afterwork

Ni är alltid varmt välkomna att sitta i vår bar eller vid valfritt bord före eller efter er middag hos oss och avnjuta en välkomponerad cocktail, ett gott vin, eller ett spännande koreanskt öl!

Utvalda fredagar har vi skön Live Jazz på vår uteservering och emellanåt sätter vår DJ Hindersson soundtracket till er soliga AW ute. Så ta med kollegorna, vännerna eller någon du tycker extra mycket om och njut av stans skönaste fredag hos oss!

Välkomna!

Takeaway / avhämtning

Vi erbjuder möjlighet att beställa takeaway under vår lunch, tis–fre 11:30–14.

Det går bra att ringa oss och beställa på 040-121490