040 - 12 14 90 // info@namu.nu
 

Mat & dryck

Smaker från Korea med lokala råvaror

Välj genom att trycka på länkarna ovan

Koreansk Julmiddag på Namu

Under julveckorna (27/11-22/12), serverar vi julens godaste och mest spännande middag med vår koreanska tvist och intensiva, spännande smaker. Allt serveras vid bordet “family style” i flera serveringar. Menyn går även att få helt vegetarisk.

Vill ni komma och äta lite mindre, så erbjuder vi även serveringarna i vår större meny var för sig enligt nedan kvällsmeny.

Boka julmiddag här

Koreansk julmiddag

    • SEOUL // 695 p.p.

    • MULGOGI - FISK

      HWÄ – grönlistad tonfisk, rättika, tapioka, vattenkrasse

      NEOBCHI – hellefisk, ginger scallion, vårlök, koriander

      SUCH – rökt röding, potatis-och tryffelspuma, forellrom

    • CHAGAUN - KALLT

      YUKHOE - koreansk råbiff på oxe, röd shiso, pinjenötter

      RÖKT KARRÉ - picklad rättika, daedegi, silverlök

      GUKSU – nudelsallad, skånsk ekosvamp, sesam, picklad morot, friterad grönkål

    • TTEUGEOUN - VARMT

      BANCHAN NAMURIS - kimchi, grönkål, böngroddar, ris

      DWAEJI GOGI SSAM - friterad griskind från Eslöv, five spice, hjärtsallad, plommon, chili

      SOGOGI - ryggbiff, lätt rökig kimchi

    • DAN - SÖTT

      JUG GWAIL – ris à la Malmö, kokos, yuja, persimon, karamelliserat rostat ris

      SAENGGANG PPANG - mjuk pepparkaka på Namus vis

      CHOKLADTRYFFEL & NAMU JULKOLA

    • BUSAN // 575 p.p.

    • CHAGAUN - KALLT

      YUKHOE - koreansk råbiff på oxe, röd shiso, pinjenötter

      RÖKT KARRÉ - picklad rättika, daedegi, silverlök

      GUKSU – nudelsallad, skånsk ekosvamp, sesam, picklad morot, friterad grönkål

    • TTEUGEOUN - VARMT

      BANCHAN NAMURIS - kimchi, grönkål, böngroddar, ris

      DWAEJI GOGI SSAM - friterad griskind från Eslöv, five spice, hjärtsallad, plommon, chili

      SOGOGI - ryggbiff, lätt rökig kimchi

    • DAN - SÖTT

      JUG GWAIL – ris à la Malmö, kokos, yuja, persimon, karamelliserat rostat ris

      CHOKLADTRYFFEL & NAMU JULKOLA

Nyårsmeny

    • Nyårsmeny från Namu // 495 p.p.

    • BANGEO HWE

      Smakrik och frisk tartar på den fina fisken hamachi tillsammans med edamame, ponzu och krispigt poppat ris

    • BULGOGIMARINERAD OXFILÉ

      Grillad oxfilé smaksatt med klassisk koreansk bulgogimarinad, serveras med kejsarhatt, rättika samt kalvreduktion med koreanska smaker

    • YUJA- OCH CITRONPANNACOTTA

      Pannacotta med syrlig smak av yuja, en unik koreansk citrusfrukt samt citron, serveras med kola, maräng och bär

      * Menyn går även att få helt vegetarisk samt anpassas individuellt vid allergier.

Kvällsmeny

    • KALLT OCH RÅTT

    • MULGOGI - FISK

      HWÄ – grönlistad tonfisk, rättika, tapioka, vattenkrasse

      NEOBCHI – hellefisk, ginger scallion, vårlök, koriander

      SUCH – rökt röding, potatis-och tryffelspuma, forellrom

    • CHAGAUN - KALLT

      YUKHOE - koreansk råbiff på oxe, röd shiso, pinjenötter

      RÖKT KARRÉ - picklad rättika, daedegi, silverlök

      GUKSU – nudelsallad, skånsk ekosvamp, sesam, picklad morot, friterad grönkål

    • STÖRRE

    • TTEUGEOUN - VARMT

      BANCHAN NAMURIS - kimchi, grönkål, böngroddar, ris

      DWAEJI GOGI SSAM - friterad griskind från Eslöv, five spice, hjärtsallad, plommon, chili

      SOGOGI - ryggbiff, lätt rökig kimchi

    • GRISKIND GANGNAM STYLE

      275

      Frasig friterad griskind, hjärtsalladsblad, vår hemkokta plommonsås med five spice, chili. Serveras med kimchi, två banchans samt ris. Gör gärna som koreanerna – lägg maten i salladsbladen och ät med händerna!

    • CRISPY TOFU GANGNAM STYLE

      275

      Friterad svensk tofu, hjärtsalladsblad, vår hemkokta plommonsås med five spice, chili. Serveras med kimchi, två banchans samt ris – äts gärna med händerna!

    • KOREANSKA BANCHAN

    • KLASSISK KIMCHI

      30
    • SESAMBÖNGRODDAR

      30
    • GRÖNKOL, VITLÖK, SESAM

      30
    • DESSERT

    • TRYFFEL

      30
    • DAN - SÖTT

      JUG GWAIL – ris à la Malmö, kokos, yuja, persimon, karamelliserat rostat ris

      SAENGGANG PPANG - mjuk pepparkaka på Namus vis

      CHOKLADTRYFFEL & NAMU JULKOLA

    • SNACKS & EXTRA

    • GOCHUJANGNÖTTER

      45
    • TRYFFELCHIPS

      40
    • RIS

      20
    • KORG MED SALLADSBLAD

      30
KOREANSK SMAKRESA
    • Expeditionen

    • SAEU

      Vannameiräka (ASC-certifierad), äppelponzu, äppel- och jalapenopuré, selleri på två vis, konfirmerad vitlökskräm

    • GOGUMA

      Sötpotatis, ekoägg 63 grader, färsk tryffel, gochujang, jordnötter, färsk chili, sötpotatischips

    • OLIGOGI

      Konfiterad anka, skånsk morot på tre vis, ingefära, miso, havtorn

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

    • YUJA

      Yujasorbet, lakritsmaräng, olja på körvel från Skanör

    • Resan

    • SAEU

      Vannameiräka (ASC-certifierad), äppelponzu, äppel- och jalapenopuré, selleri på två vis, konfirmerad vitlökskräm

    • OLIGOGI

      Konfiterad anka, skånsk morot på tre vis, ingefära, miso, havtorn

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

* Koreansk smakresa (Expeditionen eller Resan) beställs av samtliga runt bordet
* Vi anpassar naturligtvis smakresan efter alleriger, vegetarianer, gravida etc

LUNCHMENY
Serveras tisdag–fredag 11:30-14
    • LUNCH PÅ NAMU

    • BIBIMBAP MED KYCKLING

      125

      Koreas mest älskade rätt. Betyder ”rört ris”. Äts bäst med sked.
      Rör gärna om i skålen innan ni hugger in!

      Ris, picklade och marinerade grönsaker, bulgogimarinerad kyckling , kimchi, skånskt eko-ägg 63° samt vår egen bibimbapsås

    • BIBIMBAP MED FRITERAD TOFU

      125

      Som ovan fast med friterad tofu, utan kyckling

    • VECKANS RAMYUN - DWAEJI GOGI

      125

      Mustig grisbuljong med gochugaru och griskind. Serveras med Ramennudlar, skånskt eko-ägg och picklade grönsaker.

    • VECKANS BOKKUM - MUN-EO

      115*

      Koreansk wok på paprika, aubergine, zucchini och inlagd citron. Serveras med ris och gochugarusås. Lägg till friterad bläckfisk för 10kr. 

    • NAMUS JULLUNCH

      395

      Bjud era kunder eller personal på en riktig spännande och härlig jullunch!

      Allt serveras vid bordet “family style” i tre serveringar.  Förbokas senast en dag innan och beställs av hela sällskapet. Menyn går även att få helt vegetarisk samt anpassas vid allergier.

      GAMGI – KALLT

      HWÄ - grönlistad tonfisk, rättika, tapioka, vattenkrasse, NEOBCHI - hellefisk, ginger scallion, vårlök, koriander, RÖKT Karré - picklad rättika, daedegi, silverlök

      TTEUGEOUN – VARMT

      DWAEJI GOGI SSAM - friterad griskind från Eslöv, five spice, hjärtsallad, plommon, chili. BANCHAN NAMURIS - kimchi, grönkål, böngroddar, ris.

      DAN – Sött

      CHOKLADTRYFFEL & NAMU JULKOLA

Baren / afterwork

Ni är alltid varmt välkomna att sitta i vår bar eller vid valfritt bord före eller efter er middag hos oss och avnjuta en välkomponerad cocktail, ett gott vin, eller ett spännande koreanskt öl!

Utvalda fredagar har vi skön Live Jazz på vår uteservering och emellanåt sätter vår DJ Hindersson soundtracket till er soliga AW ute. Så ta med kollegorna, vännerna eller någon du tycker extra mycket om och njut av stans skönaste fredag hos oss!

Välkomna!

Takeaway / avhämtning

Vi erbjuder möjlighet att beställa takeaway under vår lunch, tis–fre 11:30–14.

Det går bra att ringa oss och beställa på 040-121490