040 - 12 14 90 //
Title Image

Mat & dryck

Smaker från Korea med lokala råvaror

Välj genom att trycka på länkarna ovan

Kvällsmeny

    • KALLT OCH RÅTT

    • KAEBIA

      379/850

      Caviar from Arctic Roe of Skandinavia, Småland

      10g/25g Arctic Pearl. Serveras med sjögräskrisp "gim gui"

    • 155.00
    • MINDRE

    • HWE HIRAMASA

      160.00

      Rå ASC-Hiramas, landodlad i Danmark, 50g med chojang-dip, ris - & sjögräskrisp

    • HWE RÖDSTRIMMA

      150.00

      Rå rödstrimma från Skånska Gårdsfisk, rabarber från sommaren 2024, vit soja, bergamott, hasselnötsolja, szechuan, chili, peaso

    • CHIKIN

      145.00

      Dubbelfriterade kycklingvingar från Knäred, glaze på smör & "namu hotsauce", vit kimchi, kärnmjölksdressing

    • YUKHWE

      155.00

      Handskuren råbiff från Sjöbo, sjögräschips "gim bugak", dadaegimajonnäs, sesam, perilla

    • JOOK TWIGIM

      165.00

      Friterat krämigt ris, eko-fyrtårnsost, doenjang, svart tryffel, bränt äpple, lök - och kålcreme, fermenterad rättika, jalapeno & grönt te

    • OLI GOGI

      195.00

      Confiterat anklår, ganjang-hollandaise, torkad MSC-räka, körsbär inkokt i sake, het örtsallad med koreansk senap "gyeoja"

    • MANDU

      145.00

      4 st ångade dumplings med eko-nötfärs från Forsbygårdar & sojadip på MSC-skaldjur

    • TTEOKBOKKI BURRATA

      175.00

      Koreanska riskakor i het-söt gochujangsås, eko-burrata från La Treccia i Köpenhamn, sesam, citron (veg)

    • SVAMP BAO

      155.00

      Två hembakade ångade bröd, friterad svamp från från Saxtorp, rättika & jalapeno jangajji, yuzuemulsion (veg)

    • GUA BAO

      155.00

      Två hembakade ångade bröd, grillat sidfläsk från Eslöv, hoisin, gurka, koriander

    • STÖRRE

    • SSAM

      370/315

      Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås, sojaaioli. Går att få vegetarisk, då med friterad och bulgogimarinerad tofu från Malmö

    • KOREANSKA BANCHAN

    • KLASSISK KIMCHI

      40.00
    • SPICY KIMCHI

      45.00
    • MALMÖ BÖNGRODDAR, SESAM

      40.00
    • CHILI, BLEKSELLERI & LÖK JANGAJJI

      40.00
    • OI NAMUL - KOREANSK GURKSALLAD

      40.00
    • SKOGSÖRONSVAMP I SOJA, SICHUAN

      40.00
    • BANCHANFAT

      155.00

      Alla våra banchan på ett bräde

      *Banchan = ej mellanrätter, utan små koreanska smakbrytare som ger extra dimension till måltiden

    • DESSERT

    • MANDARIN ORENJI

      130.00

      Mandarinsorbet, pastel de nata med grillad konbu, yuzu, krispigt ris, brynt mjölk & havssalt

    • YAKGWA MELON

      130.00

      Glass på skånsk melon, umeshu, pinjenöt, koreansk sesamkaka med Åhushonung

    • SNACKS & EXTRA

    • FLÄSKSVÅLAR PÅ ESLÖV-GRIS, DOENJANG

      55.00
    • RIS

      40.00
    • ÅNGADE EDAMAMEBÖNOR

      75.00
KOREANSK SMAKRESA
    • Koreansk Smakresa - Expeditionen 790 kr

    • HWE

      Rå rödstrimma från Skånska Gårdsfisk, rabarber, vit soja, bergamott, hasselnötsolja, szechuan, chili, peaso

    • JOOK TWIGIM

      Friterat krämigt ris, eko-fyrtårnsost, doenjang, svart tryffel, bränt äpple, lök - och kålcreme, fermenterad rättika, jalapeno & grönt te

       

    • OLI GOGI

      Confiterat anklår, ganjang-hollandaise, torkad MSC-räka, sake-inkokt körsbär, het örtsallad med koreansk senap "gyeoja"

       

    • SSAM

      Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

    • MANDARIN ORENJI

      Mandarinsorbet, pastel de nata med grillad konbu, yuzu, krispigt ris, brynt mjölk & havssalt

       

    • Koreansk Smakresa - Resan 525 kr

    • HWE

      Rå rödstrimma från Skånska Gårdsfisk, rabarber, vit soja, bergamott, hasselnötsolja, szechuan, chili, peaso

    • OLI GOGI

      Confiterat anklår, ganjang-hollandaise, torkad MSC-räka, sake-inkokt körsbär, het örtsallad med koreansk senap "gyeoja"

       

    • SSAM

      Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

* Koreansk smakresa (Expeditionen eller Resan) beställs av samtliga runt bordet
* Vi anpassar naturligtvis smakresan efter alleriger, vegetarianer, gravida etc

LUNCHMENY
Serveras tisdag–fredag 11:30-14
    • LUNCH PÅ NAMU

    • BIBIMBAP MED HÖGREV

      158.00

      Koreas mest älskade rätt. Betyder ”rört ris”. Äts bäst med sked.

      Ris, picklade och marinerade grönsaker, bulgogi-högrev, kimchi, varva-ägg 63° samt vår egen bibimbapsås (Högrev av nöt från finska Lappland som betar fritt utan soja och GMO)

    • VECKANS BOKKUM

      160.00

      Koreansk het wok med broccoli, purjolök, kål, koriander, gochujangsesam. Serveras med ris och färskostcreme med lime & szechuan

      Lägg till 10 kr för grillat kycklinglår från Knäred

    • BIBIMBAP MED FRITERAD TOFU

      155.00

      Som ovan fast med friterad tofu från Malmö, utan högrev

    • RAMYUN

      170.00

      36h mustig buljong (nudelsoppa) med Namus chilliolja och Skånsk karré. Serveras med Nordic-nudlar, ’Hyllehög’-ekoägg, färska grönsaker, miso tare

    • GUA BAO

      180.00

      Två hembakade ångade bröd, svenskt grillat sidfläsk, hoisin, Namu hotsauce, gurka och koriander. Serveras med en sallad med krämig kimchidressing

    • AFFÄRSLUNCH

      410.00

      Tre-rätters lunch á förrätt, huvudrätt, samt dessert komponerade av vårt kök.

Letar ni efter Malmös fräschaste julmiddag?

Under julveckorna (v. 47-51), serverar vi julens fräschaste och godaste middag med vår koreanska twist och intensiva, spännande smaker. Välj på våra två menyer: Busan på 4 serveringar, 585 kr per person och Seoul på 7 severingar, 795 kr per person. Menyn går även att få helt vegetarisk samt anpassas efter eventuella allergier. Vi erbjuder självklart även spännande och perfekt anpassade dryckesmenyer. 

Slå er ner till bords och njut av härliga och spännande smaker tillsammans med vänner, kollegor eller familj!

Boka direkt på vår hemsida eller kontakta oss för mer info: maila oss på [email protected]u eller ring oss 040 – 12 14 90

 

Koreansk julmiddag

* Ovan meny med reservation för vissa ändringar få vi alltid arbetar med bästa råvaror i säsong

* Koreans julmiddag beställs av samtliga runt bordet

* Vi anpassar givetvis efter allergier, vegetarianer, gravida, etc.

Nyårsmeny

Nyårsmeny från Namu

Bjud på en modern och spännande smakupplevelse där Korea möter Sverige på nyår, signerad Jennie Walldén och Namus kök. Vi tycker man ska skämma bort sig själv och sina gäster på nyår, och vad är då bättre än att låta våra kockar stå för maten?

BOKA NYÅRSMENY
    • Nyårsmeny från Namu 2024 // 685 p.p. - endast avhämtning (bokas via hemsidan)

    • HWE

      Sashimi på landodlad ASC-lax från Skagen, yuzuponzu, rättika, färsk grönpepparmajonnäs, perilla

      Vegetariskt alternativ är Skånsk kejsarhatt från Saxtorp

       

    • GUK

      Krämig kimchi & doejang-soppa, MSC-räka i het dadaegi, jordärtskocka

      Vegetariskt alternativ: Eko-aubergine

    • BAO

      1 hembakat ångat bröd, grillat sidfläsk från Eslöv, Namu hotsauce med hoisin, sojapicklad gurka, koriander

      Veg - Grillad Hokkaidopumpa

    • FLANKSTEK SSAM

      Ryggbiff i koreansk bulgogimarinad, klassisk kimchi, sojaaioli, banchans, ssamsås, sallad, ris. Äts i salladsblad.

      Vegetariskt alternativ är bulgogimarinerad svensk tofu från Malmö

    • CHEESECAKE & MANDARIN

      Cheesecake med mandarin & cava-gel, pistage

      * Menyn går att få helt vegetarisk. Tyvärr kan vi inte anpassa menyn efter allergier, pescetarianskt eller vegansk 

BOKA NYÅRSMENY

Baren / afterwork

Ni är alltid varmt välkomna att sitta i vår bar eller vid valfritt bord före eller efter er middag hos oss och avnjuta en välkomponerad cocktail, ett gott vin, eller ett spännande koreanskt öl!

Utvalda fredagar har vi skön Live Jazz på vår uteservering och emellanåt sätter vår DJ Hindersson soundtracket till er soliga AW ute. Så ta med kollegorna, vännerna eller någon du tycker extra mycket om och njut av stans skönaste fredag hos oss!

Välkomna!