040 - 12 14 90 // info@namu.nu
 

Mat & dryck

Smaker från Korea med lokala råvaror

Välj genom att trycka på länkarna ovan

Kvällsmeny

    • KALLT OCH RÅTT

    • TONFISKSASHIMI , VIT PONZU, KÅLRABBI

      135

      Grönlistad rå tonfisk, vit ponzu, kålrabbi, mikrokrasse, wasabisesamfrön

    • SUTALG - UNGTUPP, MAJROVA, RÖDBETA

      125

      Rilette på ungtupp från Alestad, wasabipicklad majrova, rödbeta-tryffel-gochugarukrisp

    • BIBIMGUKSU

      98

      Kalla koreanska nudlar dressade i sötstark bibimguksusås, serveras med skånskt eko-ägg, sparris, gurka, rättika och pinjenötter

    • MINDRE

    • DALGYAL - ÄGG, EDAMAME, MISO

      109

      Tempererat ekoägg, edamame, yujakoshu, crème på skånska ärtor & miso

    • PORTABELLO BAO

      125

      Två ångade bröd, sojamarinerad portabello, gochujang, rättika

    • GAO BAO

      135

      Två ångade bröd, över-natten-bakat sidfläsk från Eslöv, hoisin, gurka, koriander.

    • SAEU MANDU

      125

      Fyra koreanska dumplings fyllda med hela Asc-certifierade vannameiräkor i dadaegi, Serveras med syrlig sojadipp med rostad vitlök och korianderskott

    • DAEGU - TORSK, JORDÄRTSKOCKA, KEJSARHATT

      145

      Lättrökt torskrygg, kantarell & kycklingconsommé, pure på rostad jordärtskocka & sesam, syrlig kejsarhatt

    • STÖRRE

    • ORITANG – HET KOREANSK ANKGRYTA

      195

      Koreansk gryta med hetta från gochujang. Kantareller, pumpa, rotselleri, picklad ingefära, inlagd citron. Toppas med konfiterat anklår

    • OJINEO TWIGIM

      225

      Två sorters friterad bläckfisk, vit kimchi, bläckaioli

    • BIFF GANGNAM STYLE

      315

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

    • KOREANSKA BANCHAN

    • KLASSISK KIMCHI

      30
    • SVAMP, MIRIN, SOJA

      30
    • SESAMBÖNGRODDAR

      30
    • FERMENTERAD CHILI OCH LÖK

      30
    • EDAMAME I SOJAVINÄGRETTE

      30
    • GRÖNKÅL, VITLÖK, SESAM

      30
    • BANCHANFAT

      135

      Alla våra banchan förutom salladskorg och ris på ett bräde

    • DESSERT

    • GLASS PÅ HÖSTFRUKT, INGEFÄRA, SVART SESAM

      109

      Hemgjord yoghurtglass på skånsk höstfrukt och ingefära, morots-och ingefärskaka, bergamott-te, svart sesam

    • NYPON, MJÖLK, KARAMELL, KVITTEN

      119

      Sorbet på mjölk, hemlagad nyponsoppa med gelé av nypon och chili, citronmarinerad kvitten, karamelliserat bovete

    • TRYFFEL

      30
    • SNACKS & EXTRA

    • GOCHUJANGNÖTTER

      45
    • OLIVER MED DADAEGI

      45
    • RIS

      20
    • KORG MED SALLADSBLAD

      30
KOREANSK SMAKRESA
    • EXPEDITIONEN

    • SUTALG – UNGTUPP, MAJROVA, RÖDBETA

      Rilette på ungtupp från Alestad, wasabipicklad majrova, rödbeta-tryffel-gochugarukrisp

    • DALGYAL - ÄGG, EDAMAME, MISO

      Tempererat ekoägg, edamame, yujakoshu, crème på skånska ärtor & miso

    • DAEGU – TORSK, JORDÄRTSKOCKA, KEJSARHATT

      Lättrökt torskrygg, kantarell & kycklingconsommé, pure på rostad jordärtskocka & sesam, syrlig kejsarhatt

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

    • GLASS PÅ HÖSTFRUKT, INGEFÄRA, SVART SESAM

      Hemgjord yoghurtglass på skånsk höstfrukt och ingefära, morots-och ingefärskaka, bergamott-te, svart sesam

    • RESAN

    • SUTALG – UNGTUPP, MAJROVA, RÖDBETA

      Rilette på ungtupp från Alestad, wasabipicklad majrova, rödbeta-tryffel-gochugarukrisp

    • DAEGU – TORSK, JORDÄRTSKOCKA, KEJSARHATT

      Lättrökt torskrygg, kantarell & kycklingconsommé, pure på rostad jordärtskocka & sesam, syrlig kejsarhatt

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

* Koreansk smakresa (Expeditionen eller Resan) beställs av samtliga runt bordet
* Vi anpassar naturligtvis smakresan efter alleriger, vegetarianer, gravida etc

LUNCHMENY
Serveras tisdag–fredag 11:30-14
    • LUNCH PÅ NAMU

    • BIBIMBAP MED OXE

      125

      Koreas mest älskade rätt. Betyder ”rört ris”. Äts bäst med sked.
      Rör gärna om i skålen innan ni hugger in!

      Ris, picklade och marinerade grönsaker, draget bulgogihögrev från
      Sjöbo, kimchi, ägg 63° samt vår egen bibimbapsås

    • BIBIMBAP MED FRITERAD TOFU

      125

      Som ovan fast med friterad tofu, utan oxe

    • VECKANS RAMYUN – SO

      125

      Buljong på oxe med oxinnanlår. Serveras med Ramennudlar, ägg och picklade grönsaker.

    • VECKANS BOKKUM - DWAEJI GOGI

      115*

      Koreansk wok på kol, edamame och päron. Serveras med ris och het hoisinsås. Lägg till pluma för 10*.

    • AFFÄRSLUNCH

      345

      Trerätters lunch à förrätt, huvudrätt, samt dessert komponerade av
      vårt kök. Förbokas minst 1 dag innan.

    • GLASS PÅ HÖSTFRUKT, INGEFÄRA, SVART SESAM

      109

      Hemgjord yoghurtglass på skånsk höstfrukt och ingefära, morots-och ingefärskaka, bergamott-te, svart sesam.

    • PRALIN

      25

      Välj mellan hasselnöt-mandel, saltkaramell, vit med ingefära och yuja

Baren / afterwork

Ni är alltid varmt välkomna att sitta i vår bar eller vid valfritt bord före eller efter er middag hos oss och avnjuta en välkomponerad cocktail, ett gott vin, eller ett spännande koreanskt öl!

Utvalda fredagar har vi skön Live Jazz på vår uteservering och emellanåt sätter vår DJ Hindersson soundtracket till er soliga AW ute. Så ta med kollegorna, vännerna eller någon du tycker extra mycket om och njut av stans skönaste fredag hos oss!

Välkomna!

Takeaway / avhämtning

Vi erbjuder möjlighet att beställa takeaway under vår lunch, tis–fre 11:30–14.

Det går bra att ringa oss och beställa på 040-121490