040 - 12 14 90 //
Title Image

Mat & dryck

Smaker från Korea med lokala råvaror

Välj genom att trycka på länkarna ovan

Kvällsmeny

    • KALLT OCH RÅTT

    • KAEBIA

      370/799

      Caviar from Arctic Roe of Skandinavia, Småland

      10g/25g Arctic Pearl. Serveras med sjögräskrisp "gim gui"

    • 155.00
    • MINDRE

    • HONGHAB MAEUNTANG

      165.00

      MSC blåmusslor från Limfjorden, het buljong på hiramasa-dashi & MSC skaldjur, grädde, grillad lök & kycklingskinn-olja

    • YEONEOJANG

      195.00

      Sojamarinerad ASC-lax från Färöarna, yuzu-sabayonne, kall dashi på perilla och grönt the, regnbågsrom, jalapeno, grön sparris

    • CHIKIN " KOREAN FRIED CHICKEN"

      155.00

      Dubbelfriterade kycklingvingar från Knäred, het-söt gochujangsås, gurkpickles

    • YUKHWE

      170.00

      Handskuren råbiff från Sjöbo, sesam, chili, mjölksyrad kålrabbi, kimchismör, eko äggcreme - ”mayak gyeran”, friterad lök

    • GUKSU

      170.00

      Nudlar från Nordic Noodles, creme på ekologisk äggul, vårlök & ingefära-vinägrette, buljon på Namu´s peaso & syrat smör, vit sparris i söt gochujang, krisp på ramslök och zero waste rice

    • YANGGOCHI

      200.00

      Binchotangrillat svenskt lamm med "tare" på koji, shiitake och soja, spiskummin, Fyrtårnsost och doenjang -"Gougere", Karl-Johansvamps-majonnäs, pinjenöt, vit kimchi på minrättika

    • JOOK

      180.00

      Friterat krämigt ris, 10g svart tryffel, hasselnötsolja, 6 månaders fermenterad brysselkåls-kimchi, eko fyrtårnsost (pesc)

    • MANDU

      155.00

      4st nygjorda dumplings på eko-vete, Eslövs fläsk & ingefära, fläsk-dashi, xo-olja på MSC skaldjur

    • SVAMP BAO

      170.00

      Två hembakade ångade bröd, friterad svamp från från Saxtorp, rättika & jalapeno jangajji, yuzuemulsion (veg)

    • GUA BAO

      170.00

      Två hembakade ångade bröd, grillat sidfläsk från Eslöv, hoisin, gurka, koriander

    • STÖRRE

    • SSAM

      380/315

      Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås, sojaaioli. Går att få vegetarisk, då med friterad och bulgogimarinerad tofu från Malmö

    • KOREANSKA BANCHAN

    • KLASSISK KIMCHI

      40.00
    • SPICY KIMCHI

      45.00
    • MALMÖ BÖNGRODDAR, SESAM

      40.00
    • CHILI, BLEKSELLERI & LÖK JANGAJJI

      40.00
    • OI NAMUL - KOREANSK GURKSALLAD

      40.00
    • SKOGSÖRONSVAMP I SOJA, SICHUAN

      40.00
    • BANCHANFAT

      170.00

      Alla våra banchan på ett bräde

      *Banchan = ej mellanrätter, utan små koreanska smakbrytare som ger extra dimension till måltiden

    • DESSERT

    • DAEHWANG

      145.00

      Rabarbersorbet, fingerlime, jordgubbsamazake från sommaren -24, risvinsgel, pistageolja, svart sesam

    • MANDARINTARTE

      145.00

      Cheong av ekologisk mandarin, bourbonvanilj creme patissiere, kol sotad maräng med bergamott

    • SNACKS & EXTRA

    • FLÄSKSVÅLAR PÅ ESLÖV-GRIS, DOENJANG

      70.00
    • RIS

      40.00
    • ÅNGADE EDAMAMEBÖNOR

      80.00
KOREANSK SMAKRESA
    • Koreansk Smakresa - Expeditionen 850 kr

    • YEONEOJANG

      Sojamarinerad ASC-lax från Färöarna, yuzu-sabayonne, kall dashi på perilla och grönt the, regnbågsrom, jalapeno, grön sparris

    • GUKSU

      Nudlar från Nordic Noodles, cremepå ekologisk äggula, vårlök och ingefära-vinägrette, buljong på Namu´s peaso och syrat smör, vit sparris i söt gochujang, krisp på ramslök och zero waste ris

       

    • YANGGOCHI

      Binchotangrillat svenskt lamm,med "tare" på koji, shiitake och soja, spiskummin, Fyråtrnsost och doenjang -"Gougere", Karl-Johansvampsmajonnäs, pinjenöt, vit kimchi på minrättika

       

    • SSAM

      Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

    • DAEHWANG

      Rabarbersorbet, fingerlime, jordgubbsamazke från sommaren - 24, risvingel, pistageolja, svart sesam

    • Koreansk Smakresa - Resan 560 kr

    • YEONEOJANG

      Sojamarinerad ASC-lax från Färöarna, yuzu-sabayonne, kall dashi på perilla och grönt the, regnbågsrom, jalapeno, grön sparris

    • YANGGOCHI

      Binchotangrillat svenskt lamm,med "tare" på koji, shiitake och soja, spiskummin, Fyråtrnsost och doenjang -"Gougere", Karl-Johansvampsmajonnäs, pinjenöt, vit kimchi på minrättika

       

    • SSAM

      Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

* Koreansk smakresa (Expeditionen eller Resan) beställs av samtliga runt bordet
* Vi anpassar naturligtvis smakresan efter alleriger, vegetarianer, gravida etc

LUNCHMENY
Serveras tisdag–fredag 11:30-14
    • LUNCH PÅ NAMU

    • BIBIMBAP MED HÖGREV

      165.00

      Koreas mest älskade rätt. Betyder ”rört ris”. Äts bäst med sked.

      Ris, picklade och marinerade grönsaker, bulgogi-högrev, kimchi, varva-ägg 63° samt vår egen bibimbapsås (Högrev av nöt från finska Lappland som betar fritt utan soja och GMO)

    • VECKANS BOKKUM

      170.00

      Grillad kyckling från Knäred med rättika, vårlök, spenat & ingefära. Serveras med ris, emulsion på fermenterad mandarin, pumpa & Namu´s hotsauce. Går att fe vegetarisk

    • BIBIMBAP MED FRITERAD TOFU

      160.00

      Som ovan fast med friterad tofu från Malmö, utan högrev

    • RAMYUN

      170.00

      36h mustig buljong (nudelsoppa) med Namus chilliolja och Skånsk karré. Serveras med Nordic-nudlar, ’Hyllehög’-ekoägg, färska grönsaker, miso tare

    • GUA BAO

      180.00

      Två hembakade ångade bröd, svenskt grillat sidfläsk, hoisin, Namu hotsauce, gurka och koriander. Serveras med en sallad med krämig kimchidressing

    • AFFÄRSLUNCH

      430.00

      Tre-rätters lunch á förrätt, huvudrätt, samt dessert komponerade av vårt kök.

Letar ni efter Malmös fräschaste julmiddag?

Under julveckorna (v. 47-51), serverar vi julens fräschaste och godaste middag med vår koreanska twist och intensiva, spännande smaker. Välj på våra två menyer: Busan på 4 serveringar, 585 kr per person och Seoul på 7 severingar, 795 kr per person. Menyn går även att få helt vegetarisk samt anpassas efter eventuella allergier. Vi erbjuder självklart även spännande och perfekt anpassade dryckesmenyer. 

Slå er ner till bords och njut av härliga och spännande smaker tillsammans med vänner, kollegor eller familj!

Boka direkt på vår hemsida eller kontakta oss för mer info: maila oss på [email protected]u eller ring oss 040 – 12 14 90

 

Koreansk julmiddag

* Ovan meny med reservation för vissa ändringar få vi alltid arbetar med bästa råvaror i säsong

* Koreans julmiddag beställs av samtliga runt bordet

* Vi anpassar givetvis efter allergier, vegetarianer, gravida, etc.

Nyårsmeny

Nyårsmeny från Namu

Bjud på en modern och spännande smakupplevelse där Korea möter Sverige på nyår, signerad Jennie Walldén och Namus kök. Vi tycker man ska skämma bort sig själv och sina gäster på nyår, och vad är då bättre än att låta våra kockar stå för maten?

BOKA NYÅRSMENY
    • Nyårsmeny från Namu 2024 // 685 p.p. - endast avhämtning (bokas via hemsidan)

    • HWE

      Sashimi på landodlad ASC-lax från Skagen, yuzuponzu, rättika, färsk grönpepparmajonnäs, perilla

      Vegetariskt alternativ är Skånsk kejsarhatt från Saxtorp

       

    • GUK

      Krämig kimchi & doejang-soppa, MSC-räka i het dadaegi, jordärtskocka

      Vegetariskt alternativ: Eko-aubergine

    • BAO

      1 hembakat ångat bröd, grillat sidfläsk från Eslöv, Namu hotsauce med hoisin, sojapicklad gurka, koriander

      Veg - Grillad Hokkaidopumpa

    • FLANKSTEK SSAM

      Ryggbiff i koreansk bulgogimarinad, klassisk kimchi, sojaaioli, banchans, ssamsås, sallad, ris. Äts i salladsblad.

      Vegetariskt alternativ är bulgogimarinerad svensk tofu från Malmö

    • CHEESECAKE & MANDARIN

      Cheesecake med mandarin & cava-gel, pistage

      * Menyn går att få helt vegetarisk. Tyvärr kan vi inte anpassa menyn efter allergier, pescetarianskt eller vegansk 

BOKA NYÅRSMENY

Baren / afterwork

Ni är alltid varmt välkomna att sitta i vår bar eller vid valfritt bord före eller efter er middag hos oss och avnjuta en välkomponerad cocktail, ett gott vin, eller ett spännande koreanskt öl!

Utvalda fredagar har vi skön Live Jazz på vår uteservering och emellanåt sätter vår DJ Hindersson soundtracket till er soliga AW ute. Så ta med kollegorna, vännerna eller någon du tycker extra mycket om och njut av stans skönaste fredag hos oss!

Välkomna!