040 - 12 14 90 // info@namu.nu
 

Mat & dryck

Smaker från Korea med lokala råvaror

Välj genom att trycka på länkarna ovan

Kvällsmeny

    • KALLT OCH RÅTT

    • SUCH - RÖDING

      135

      Sojarimmad fjällröding, dashidaskum, pomelo, kålrot, chili

    • YUKHOE TACO

      129

      Två krispiga wontonblad med tartar av handskuret oxinnanlår från Sjöbo, bulgogimarinad, kålrabbi, gurka, perilla. Går att få vegetarisk

    • MINDRE

    • BEOSEOS

      98

      Soja - och chilistekt trädgårdschampinjon, inlagd rättika, torkad lök, vattenkrasse, rivet yujasmör, svampmajonnäs

    • DALGYUAL

      109

      Sesambakad butternutpumpa, ekoägg 63 grader, kimchivinägrette, pumpakrisp (v)

    • PORTABELLO BAO

      125

      Två ångade bröd, sojamarinerad portabello, gochujang, rättika (v)

    • GAO BAO

      135

      Två ångade bröd, över-natten-bakat sidfläsk från Eslöv, hoisin, gurka, koriander.

    • DWAEJI GOGI

      135

      Krispig sida och krokett av Eslövgris, donkkaseu-sås, helgrillad spetskål, äpple, jalapeno

    • MANDU

      125

      Fyra ångade mandu fyllda med asc-märkt vannameiräka, grovmald karré av Eslövsgris. Serveras med ganjangdip med chili och lök

    • HAMACHI

      135

      Halstrad hamachi, mirin, soja, daedegi, creme fraiche, oxalis

    • STÖRRE

    • BIFF GANGNAM STYLE

      315

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli. Går att få vegetarisk, då med friterad marinerad tofu.

    • KOREANSKA BANCHAN

    • KLASSISK KIMCHI

      30
    • SPICY KIMCHI

      40
    • SESAMBÖNGRODDAR

      30
    • FERMENTERAD CHILI OCH LÖK

      30
    • GRÖNKOL, VITLÖK, SESAM

      30
    • WAKAME I CHILI & MIRIN

      30
    • BANCHANFAT

      135

      Alla våra banchan förutom salladskorg och ris på ett bräde

    • DESSERT

    • BABA AU RHUM

      98

      Citron- och ingefärssorbet, baba au rhum, mascarpone

    • SAGWA

      109

      Äpple och yoghurtglass, varma Ingrid-Marie, kaksmulor, rosmarinkola, vaniljkräm, korianderfrön

    • TRYFFEL

      30
    • SNACKS & EXTRA

    • GOCHUJANGNÖTTER

      45
    • TRYFFELCHIPS

      40
    • RIS

      20
    • KORG MED SALLADSBLAD

      30
KOREANSK SMAKRESA
    • Expeditionen

    • SUCH

      Sojarimmad fjällröding, dashidaskum, pomelo, kålrot, chili

    • DALGYUAL

      Sesambakad butternutpumpa, ekoägg 63 grader, kimchivinägrette, pumpakrisp

    • DWAEJI GOGI

      Krispig sida och krokett av Eslövgris, donkkaseu-sås, helgrillad spetskål, äpple, jalapeno

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

    • BABA AU RHUM

      Citron- och ingefärssorbet, baba au rhum, mascarpone

    • Resan

    • SUCH

      Sojarimmad fjällröding, dashidaskum, pomelo, kålrot, chili

    • DWAEJI GOGI

      Krispig sida och krokett av Eslövgris, donkkaseu-sås, helgrillad spetskål, äpple, jalapeno

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

* Koreansk smakresa (Expeditionen eller Resan) beställs av samtliga runt bordet
* Vi anpassar naturligtvis smakresan efter alleriger, vegetarianer, gravida etc

LUNCHMENY
Serveras tisdag–fredag 11:30-14
    • LUNCH PÅ NAMU

    • BIBIMBAP MED KYCKLING

      125

      Koreas mest älskade rätt. Betyder ”rört ris”. Äts bäst med sked.
      Rör gärna om i skålen innan ni hugger in!

      Ris, picklade och marinerade grönsaker, bulgogimarinerad kyckling , kimchi, skånskt eko-ägg 63° samt vår egen bibimbapsås

    • BIBIMBAP MED FRITERAD TOFU

      125

      Som ovan fast med friterad tofu, utan kyckling

    • VECKANS RAMYUN - GALBI

      125

      Mustig grisbuljong med chiliolja och skånskt högrev. Serveras med Ramennudlar, skånskt eko-ägg och picklade grönsaker.

    • VECKANS BOKKUM - YUKHOE

      115*

      Koreansk wok på rotselleri, brysselkål, friterad kapris, syltad shiitake. Serveras med ris och stir fry. Lägg till grillad yukhoe tartar för 10kr.

    • AFFÄRSLUNCH

      345

      Tre-rätters lunch á förrätt, huvudrätt, samt dessert komponerade av vårt kök. Förbokas minst 1 dag innan.

Nyårsmeny

Nyårsmeny från Namu

Bjud på en modern och spännande smakupplevelse där Korea möter Sverige på nyår, signerad Jennie Walldén och Namus kök. Vi tycker man ska skämma bort sig själv och sina gäster på nyår, och vad är då bättre än att låta våra kockar stå för maten?

Mer information dyker upp här under december månad.

Koreansk julmiddag

Koreansk Julmiddag på Namu

Under julveckorna (27/11-22/12), serverar vi julens godaste och mest spännande middag med vår koreanska tvist och intensiva, spännande smaker. Allt serveras vid bordet “family style” i flera serveringar. Menyn går även att få helt vegetarisk.

Vill ni komma och äta lite mindre, så erbjuder vi även serveringarna i vår större meny var för sig enligt kvällsmenyn.

Baren / afterwork

Ni är alltid varmt välkomna att sitta i vår bar eller vid valfritt bord före eller efter er middag hos oss och avnjuta en välkomponerad cocktail, ett gott vin, eller ett spännande koreanskt öl!

Utvalda fredagar har vi skön Live Jazz på vår uteservering och emellanåt sätter vår DJ Hindersson soundtracket till er soliga AW ute. Så ta med kollegorna, vännerna eller någon du tycker extra mycket om och njut av stans skönaste fredag hos oss!

Välkomna!

Takeaway / avhämtning

Vi erbjuder möjlighet att beställa takeaway under vår lunch, tis–fre 11:30–14.

Det går bra att ringa oss och beställa på 040-121490