040 - 12 14 90 // info@namu.nu
 

Mat & dryck

Smaker från Korea med lokala råvaror

Välj genom att trycka på länkarna ovan

Kvällsmeny

    • KALLT OCH RÅTT

    • HAMACHI

      135

      Hamachi med skånsk gurka, yuja, rädisa och parkslide från Skanör. Serveras med yujaponzu och wasabisesamfrön. Går att få vegetarisk

    • YUKHOE TACO

      135

      Två krispiga wontonblad med koreansk tartar av handskuret oxinnanlår från Sjöbo, kålrabbi, gurka, perilla. Går att få vegetarisk

    • BIBIMGUKSU

      98

      Kalla koreanska nudlar dressade i sötstark bibimguksusås, serveras med skånskt eko-ägg, gurka, rättika och pinjenötter (v)

    • MINDRE

    • BUCHU

      119

      Doenjang och sesambakad purjolök, vit sparris med svartrotsskum och grön grillad sparris (v)

    • SEOYANG HOBAG

      115

      Dadaegizucchini med ägg 63 grader, rimmad gul zucchini, sesam- och smörskum, lotuschips (v)

    • PORTABELLO BAO

      125

      Två ångade bröd, sojamarinerad portabello, gochujang, rättika (v)

    • GAO BAO

      135

      Två ångade bröd, över-natten-bakat sidfläsk från Eslöv, hoisin, gurka, koriander.

    • PLUMA KIMCHI

      145

      Grillad pluma från svensk rapsgris med varm baconkimchi, gröna bönor, vaxbönor och syrad kålrabbi

    • SOGOGI MANDU

      125

      Fyra ångade mandu fyllda med skånskt högrev och kimchi. Serveras med svart vinägerdipp.

    • STÖRRE

    • BIFF GANGNAM STYLE

      315

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli. Går att få vegetarisk.

    • KOREANSKA BANCHAN

    • KLASSISK KIMCHI

      30
    • SPICY KIMCHI

      40
    • BÖNGRODDAR I CITRUS & INGEFÄRA

      30
    • FERMENTERAD CHILI OCH LÖK

      30
    • EDAMAME I SOJAVINÄGRETTE

      30
    • WAKAME I CHILI & MIRIN

      30
    • BANCHANFAT

      135

      Alla våra banchan förutom salladskorg och ris på ett bräde

    • DESSERT

    • YEOLMAE

      109

      Jordgubbar i trängsel med andra bär, vaniljglass, skum på thaibasilika, rödvinsgelé och maräng

    • RABARBER GIPPEUM

      109

      Glass på dulce de leche och miso, rabarber, litchi, hasselnötter och friterad dang myun

    • TRYFFEL

      30
    • SNACKS & EXTRA

    • GOCHUJANGNÖTTER

      45
    • OLIVER MED DADAEGI

      45
    • RIS

      20
    • KORG MED SALLADSBLAD

      30
KOREANSK SMAKRESA
    • Expeditionen

    • HAMACHI

      Hamachi med skånsk gurka, yuja, rädisa och parkslide från Skanör. Serveras med yujaponzu och wasabisesamfrön

    • SEOYANG HOBAG

      Dadaegizucchini med ägg 63 grader, rimmad gul zucchini, sesam- och smörskum, lotuschips (v)

    • PLUMA KIMCHI

      Grillad pluma från svensk rapsgris med varm baconkimchi, gröna bönor, vaxbönor och syrad kålrabbi

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

    • YEOLMAE

      Jordgubbar i trängsel med andra bär, vaniljglass, skum på thaibasilika, rödvinsgelé och maräng

    • Resan

    • HAMACHI

      Hamachi med skånsk gurka, yuja, rädisa och parkslide från Skanör. Serveras med yujaponzu och wasabisesamfrön

    • PLUMA KIMCHI

      Grillad pluma från svensk rapsgris med varm baconkimchi, gröna bönor, vaxbönor och syrad kålrabbi

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

* Koreansk smakresa (Expeditionen eller Resan) beställs av samtliga runt bordet
* Vi anpassar naturligtvis smakresan efter alleriger, vegetarianer, gravida etc

LUNCHMENY
Serveras tisdag–fredag 11:30-14
    • LUNCH PÅ NAMU

    • BIBIMBAP MED KYCKLING

      125

      Koreas mest älskade rätt. Betyder ”rört ris”. Äts bäst med sked.
      Rör gärna om i skålen innan ni hugger in!

      Ris, picklade och marinerade grönsaker, bulgogimarinerad kyckling , kimchi, skånskt eko-ägg 63° samt vår egen bibimbapsås

    • BIBIMBAP MED FRITERAD TOFU

      125

      Som ovan fast med friterad tofu, utan oxe

    • VECKANS RAMYUN - DWAEJI GOGI

      125

      Mustig tuppbuljong med gochugaru och grillad fläsksida från Eslöv. Serveras med Ramennudlar, skånskt eko-ägg och picklade grönsaker.

    • VECKANS BOKKUM - MUN-EO

      115*

      Koreansk wok på zucchini,. aubergine, kål, lök och gochujangmajonäs. Serveras med ris. Lägg till bläckfisk för 10*.

    • AFFÄRSLUNCH

      345

      Trerätters lunch à förrätt, huvudrätt, samt dessert komponerade av
      vårt kök. Förbokas minst 1 dag innan.

    • PRALIN

      25

Baren / afterwork

Ni är alltid varmt välkomna att sitta i vår bar eller vid valfritt bord före eller efter er middag hos oss och avnjuta en välkomponerad cocktail, ett gott vin, eller ett spännande koreanskt öl!

Utvalda fredagar har vi skön Live Jazz på vår uteservering och emellanåt sätter vår DJ Hindersson soundtracket till er soliga AW ute. Så ta med kollegorna, vännerna eller någon du tycker extra mycket om och njut av stans skönaste fredag hos oss!

Välkomna!

Takeaway / avhämtning

Vi erbjuder möjlighet att beställa takeaway under vår lunch, tis–fre 11:30–14.

Det går bra att ringa oss och beställa på 040-121490