040 - 12 14 90 //
Title Image

Catering & event

En unik smakupplevelse, där Korea möter Sverige.

Namu events

Ha din födelsedagsfest eller ditt kundevenmang på Namu!

Vi tar gärna emot större sällskap och ni kan även abonnera hela eller delar av Namu om ni önskar. Namus stämningsfulla och rymliga lokal lämpar sig utmärkt för såväl stora som små evenemang. Vi har fullständiga rättigheter sju dagar i veckan. Vi kan ta upp till 100 sittande gäster och arrangera lunch och middagstillställningar.

Vi arrangerar även event med mat i fokus och kan ta emot upp till 100 sittande gäster. Kundevents med presentation, cook-a-long, vinprovning, mingelparty, produktlansering, är bara några förslag på vad vi kan erbjuda och vad vår lokal kan användas till både vad gäller företagsevent och privata bjudningar och fester.

Matlagningskurser hos oss är en spännande och rolig kväll som passar perfekt som teambuilding.

Tveka inte att höra av er till oss för att få menyförslag och för att komma och titta närmare på lokalen och dess möjligheter med den den härliga matsalen, öppna köket och bar.

Koreansk illustration

Namu catering

Vi ordnar även maten till er fest/ert event.

Namu catering bjuder dig och dina gäster på en unik smakupplevelse och spännande resa till Korea och tillbaka till Sverige.

Vi erbjuder catering både till företag samt privatpersoner. Vi erbjuder catering till både stora och små events.

Födelsedagsfester, mingelfester, invigningar, produktreleaser, studentmottagningar, är några exempel på tillställningar vi kan ordna catering till.

Vid en catering från oss på Namu följer alltid vår egen personal med för att säkra kvaliteten, samt se till så tillställningen blir precis så som ni har tänkt er.

Vill ni boka catering eller vår lokal för ett event?

Kontakta oss på  så går vi tillsammans igenom hur vi kan skapa en oförglömlig kväll tillsammans med dina vänner, kollegor eller kunder!