040 - 12 14 90 //
Title Image

Koreansk Smakresa

Koreansk Smakresa

    • Koreansk smakresa - Expeditionen

    • YANG GOGI

      Binchotan-grillat, mörkokt lamm, syrlig kålrabbi, perilla, crème double, het daedegi

    • GYELAN

      Pankofriterat eko-ägg, pumpa och gochujangpuré, sötpotatis, lök, lime, böngroddar (v)

    • DAEGU

      Ångad torskrygg, sesam och jordärtskockspuré, kantarell och kycklingconsommé, nori, jalapeñoolja, syrlig svamp, krispigt majs och risflarn. Går att få vegetarisk

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

    • BAE

      Päron- yoghurt- och ingefärsglass, björnbärsmousse, litchi, maräng

    • Koreansk smakresa - Resan

    • YANG GOGI

      Binchotan-grillat, mörkokt lamm, syrlig kålrabbi, perilla, crème double, het daedegi

    • DAEGU

      Ångad torskrygg, sesam och jordärtskockspuré, kantarell och kycklingconsommé, nori, jalapeñoolja, syrlig svamp, krispigt majs och risflarn. Går att få vegetarisk

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

x

Jonas Walldén

Jonas driver restaurang Namu tillsammans med sin maka Jennie sedan starten 2015. Han kommer från många års internationell erfarenhet i telekombranschen, bl.a. med arbete som Produktchef på Ericsson och Försäljningschef på kinesiska Huawei. Jonas har en stor passion för företagande, älskar sport i olika former och har en sällsynt bra hand med dammsugaren.