040 - 12 14 90 // info@namu.nu
 

Koreansk Smakresa

Koreansk Smakresa

    • Expeditionen

    • TAKI

      Tataki på oxfilé, shimejisvamp, emulsion på Karl-Johansvamp, jordärtskockschips, yujaponzu, röd shiso

    • YACHAE

      Tempererat ägg, grillad grönsaksragu, gochujang, koriander, potatis- och västerbottenostskum, lotuschips

    • BADA

      Skreitorsk, viltfångad räka, pilgrimsmussla, sjöborre, sjökorall, dadeagi, sake

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

    • MELLON

      Melonsorbet, aloe vera tapioka, vindruva, ingefära

    • Resan

    • TAKI

      Tataki på oxfilé, shimejisvamp, emulsion på Karl-Johansvamp, jordärtskockschips, yujaponzu, röd shiso

    • BADA

      Skreitorsk, viltfångad räka, pilgrimsmussla, sjöborre, sjökorall, dadeagi, sake

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

X

Kommentarer

kommentarer

kaa

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.