Koreansk Smakresa
-
-
Koreansk smakresa - Expeditionen 710kr
-
TATAKI
Binchotansotad svensk kalvbiff, färsk vitlök, gochu-ganjang, ponzu av omogna jordgubbar & verjus från Tosterup, raps från Österlen, perilla
Vegetariskt alternativ är sotad kejsarhatt
-
JOOK
Krämigt ris, kycklingbuljong & doenjang, skånsk sparris, bovete, räk-krisp ''MSC'', Uni (sjöborre-rom), shimeji-svamp, ramslök-jangajji
-
DASIMA
Svensk regnbåge, sås på vassle från Soldattorpet & rökta hamachi-ben, grillad dasima-olja, svartrot, tteokbokki, Namu-hotsauce, krisp på överbliven svamp & Gim
Vegetariskt alternativ är konfiterad rotselleri
-
BIFF GANGNAM STYLE
Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli
-
OMIJA & RABARBER
Sorbet på koreanskt päron, kallt omijabär-te, rabarber, citronverbena, kolacreme, yoghurtkrisp
-
-
-
Koreansk smakresa - Resan 495kr
-
TATAKI
Binchotansotad svensk kalvbiff, färsk vitlök, gochu-ganjang, ponzu av omogna jordgubbar & verjus från Tosterup, raps från Österlen, perilla
Vegetariskt alternativ är sotad kejsarhatt
-
DASIMA
Svensk regnbåge, sås på vassle från Soldattorpet & rökta hamachi-ben, grillad dasima-olja, svartrot, tteokbokki, Namu-hotsauce, krisp på överbliven svamp & Gim
Vegetariskt alternativ är konfiterad rotselleri
-
BIFF GANGNAM STYLE
Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli
-