040 - 12 14 90 //
Title Image

Koreansk Smakresa

Koreansk Smakresa

    • Koreansk smakresa - Expeditionen 780kr

    • HWE

      Tataki av Clarias från Skånska Gårdsfisk, ponzu på yuja & rökta Clariasben, havskräftsolja, koji-fermenterad szechuan med perilla

    • DONGCHIMI-GUKSU

      Somyeon nudlar i kall vattenkimchi av rättika, ingefära & hallon, skånska tomater, dadaegi, eko fyrtårnsostcreme (veg)

    • KIMCHI DASIMA

      Binchotangrillad Knäredskyckling, krämig dashi på 12 månader lagrat fläsk & het kimchi, eko-zucchini, svart vitlök, pinjenöt

    • SSAM

      Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

    • BOKSUNGA

      Eko-yoghurt & persikaglass, rostade jordgubbar, havre, grillat smör, olja på vinbärskvist, fikonblad & citronverbena

    • Koreansk smakresa - Resan 525kr

    • HWE

      Tataki av Clarias från Skånska Gårdsfisk, ponzu på yuja & rökta Clariasben, havskräftsolja, koji-fermenterad szechuan med perilla

    • KIMCHI DASIMA

      Binchotangrillad Knäredskyckling, krämig dashi på 12 månader lagrat fläsk & het kimchi, eko-zucchini, svart vitlök, pinjenöt

    • SSAM

      Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

Jonas Walldén

Jonas driver restaurang Namu tillsammans med sin maka Jennie sedan starten 2015. Han kommer från många års internationell erfarenhet i telekombranschen, bl.a. med arbete som Produktchef på Ericsson och Försäljningschef på kinesiska Huawei. Jonas har en stor passion för företagande, älskar sport i olika former och har en sällsynt bra hand med dammsugaren.