040 - 12 14 90 // info@namu.nu
 

Koreansk Smakresa

Koreansk Smakresa

    • Expeditionen

    • HAMACHI

      Hamachi, grön tomatdashi, gurka, perilla, jalapeno, svart vitlök

    • TOMATO CHIJEU

      Tomater i dadaegi från Sunnanå, sotad scharlottenlök, purjolökscreme, västerbottenost, blandat grönt från kocken på åkern

    • TORI KATSU

      Pankofriterat skånskt tuppbröst, emulsion på raps och gul chili, grön sparris, vårlök

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

    • DAEHWANG

      Nykörd svart sesamglass, inkokt rabarber, sesamnougatine, litchi

    • Resan

    • HAMACHI

      Hamachi, grön tomatdashi, gurka, perilla, jalapeno, svart vitlök

    • TORI KATSU

      Pankofriterat skånskt tuppbröst, emulsion på raps och gul chili, grön sparris, vårlök

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

X

Kommentarer

kommentarer

kaa

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.