040 - 12 14 90 //
Title Image

Koreansk Smakresa

Koreansk Smakresa

    • Koreansk smakresa - Expeditionen

    • SAEU

      ASC-märkta vannameiräkor, dadegi, äppelponzu, confiterad vitlök, jalapeno och äppelpuré, selleri, krispig tapioca

    • GYELAN

      Smörstekt 63,5 - gradigt eko-ägg, flarn på lagrad cheddar, sesamskum, grillat päron, kålrabbi, örter

    • DWAEJI GOGI

      Knaprig skånsk fläsksida, sötpotatis - och svampkrokett, fermenterad senapskål, tamarind-tonkatsusås

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

    • DIJEOTEU

      Nybakad kryddkaka, lingonkrisp, kolasås, granatäpple, färskostglass

    • Koreansk smakresa - Resan

    • SAEU

      ASC-märkta vannameiräkor, dadegi, äppelponzu, confiterad vitlök, jalapeno och äppelpuré, selleri, krispig tapioca

    • DWAEJI GOGI

      Knaprig skånsk fläsksida, sötpotatis - och svampkrokett, fermenterad senapskål, tamarind-tonkatsusås

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

x

Jonas Walldén

Jonas driver restaurang Namu tillsammans med sin maka Jennie sedan starten 2015. Han kommer från många års internationell erfarenhet i telekombranschen, bl.a. med arbete som Produktchef på Ericsson och Försäljningschef på kinesiska Huawei. Jonas har en stor passion för företagande, älskar sport i olika former och har en sällsynt bra hand med dammsugaren.