040 - 12 14 90 //
Title Image

Koreansk Smakresa

Koreansk Smakresa

    • Koreansk smakresa - Expeditionen

    • TATAKI

      Tataki på oxfilé, yujaponzu, grön chili, kronärtskocka, enoki, jordärtskockschips, gräslöksmajonnäs, citronörter.

    • BIBIMGUKSU

      ”Bibimguksu” kalla bovetenudlar, gochujangdressing, krämigt eko-ägg, krispig rättika, gurka och pinjenötter (v)

    • NEOBCHI

      Hälleflunda, skaldjursskum, sojatapioca, skånska tomater i dadegi, grön sparris, röd perilla. Går att få vegetarisk

       

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

    • PEACH MELBA

      Persikasorbet, vit chokladkaka, variation på hallon, thaibasilika

    • Koreansk smakresa - Resan

    • TATAKI

      Tataki på oxfilé, yujaponzu, grön chili, kronärtskocka, enoki, jordärtskockschips, gräslöksmajonnäs, citronörter.

    • NEOBCHI

      Hälleflunda, skaldjursskum, sojatapioca, skånska tomater i dadegi, grön sparris, röd perilla. Går att få vegetarisk

       

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

x

Jonas Walldén

Jonas driver restaurang Namu tillsammans med sin maka Jennie sedan starten 2015. Han kommer från många års internationell erfarenhet i telekombranschen, bl.a. med arbete som Produktchef på Ericsson och Försäljningschef på kinesiska Huawei. Jonas har en stor passion för företagande, älskar sport i olika former och har en sällsynt bra hand med dammsugaren.