040 - 12 14 90 //
Title Image

Koreansk Smakresa

Koreansk Smakresa

    • Koreansk smakresa - Expeditionen

    • SAEU

      Rödräka, gurka, päron, senapsdressing, stenbitsrom och lotuschips

    • GYELAN

      63,5 gradigt eko-ägg, svartrot, doenjang och svart-vitlöksemulsion

    • OLI

      Confiterat anklår, variation på morot, picklad chili och havtorn samt brynt smör

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

    • KOKONEOS

      Passionsfruktssorbet, kokosmousse, ingefärapärlor och mangoflarn

    • Koreansk smakresa - Resan

    • SAEU

      Rödräka, gurka, päron, senapsdressing, stenbitsrom och lotuschips

    • OLI

      Confiterat anklår, variation på morot, picklad chili och havtorn samt brynt smör

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

x

Jonas Walldén

Jonas driver restaurang Namu tillsammans med sin maka Jennie sedan starten 2015. Han kommer från många års internationell erfarenhet i telekombranschen, bl.a. med arbete som Produktchef på Ericsson och Försäljningschef på kinesiska Huawei. Jonas har en stor passion för företagande, älskar sport i olika former och har en sällsynt bra hand med dammsugaren.