040 - 12 14 90 //
Title Image

Koreansk Smakresa

Koreansk Smakresa

    • Koreansk smakresa - Expeditionen

    • HWE

      Rå ASC-hamachi, rabarber – och vit sojaponzu, vattenmelon, basilikaolja, jalapeño, vit kimchi

    • BIBIMGUKSU

      Kalla sobanudlar, grillad grön sparris, smörstek skånskt 63° ekoägg, rökt mandel, gochujang – och sesamsås (v)

    • DAK

      Grillat svenskt kycklingbröst, miso, majs, skånsk grön tomat, rostad vitlök, gochujang  

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

    • MELLON

      Sorbet på galiamelon, kokos-is, fingerlime, vindruva, ngefäratapioca, persika, creme chantilly

    • Koreansk smakresa - Resan

    • HWE

      Rå ASC-hamachi, rabarber – och vit sojaponzu, vattenmelon, basilikaolja, jalapeño, vit kimchi

    • DAK

      Grillat svenskt kycklingbröst, miso, majs, skånsk grön tomat, rostad vitlök, gochujang  

    • BIFF GANGNAM STYLE

      Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

x

Jonas Walldén

Jonas driver restaurang Namu tillsammans med sin maka Jennie sedan starten 2015. Han kommer från många års internationell erfarenhet i telekombranschen, bl.a. med arbete som Produktchef på Ericsson och Försäljningschef på kinesiska Huawei. Jonas har en stor passion för företagande, älskar sport i olika former och har en sällsynt bra hand med dammsugaren.