040 - 12 14 90 //
Title Image

Koreansk Smakresa

Koreansk Smakresa

    • Koreansk Smakresa - Expeditionen 790 kr

    • HWE

      Rå landodlad ASC-lax från Skagen, chojang på Namu´s 1 åriga gochujang, perilla, regnbågsrom, päron, mini-rättika, gim-bugak

    • DUBU JORIM & JATJUK

      Pinjenötscreme, tofu "Dubu Jorim", kålchips, ångad eko-aubergine & yuzu, eldad kålrabbi

       

    • DAK GOGI

      Binchotangrillat kycklingbröst från Knäred, zero waste klementin & pumpa - hotsauce, demi-glace med banchan; Saxtorp-shiitake, purjolök, gochugaru & svart vitlök

       

    • SSAM

      Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

    • SAGWA

      Sorbet på Skånskt åpple, creme anglais på Namu´s peaso & kärnmjölk, brynt havre, äppelkompott, eko-ingefäratoffee

       

    • Koreansk Smakresa - Resan 525 kr

    • HWE

      Rå landodlad ASC-lax från Skagen, chojang på Namu´s 1 åriga gochujang, perilla, regnbågsrom, päron, mini-rättika, gim-bugak

    • DAK GOGI

      Binchotangrillat kycklingbröst från Knäred, zero waste klementin & pumpa - hotsauce, demi-glace med banchan; Saxtorp-shiitake, purjolök, gochugaru & svart vitlök

       

    • SSAM

      Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

Jonas Walldén

Jonas driver restaurang Namu tillsammans med sin maka Jennie sedan starten 2015. Han kommer från många års internationell erfarenhet i telekombranschen, bl.a. med arbete som Produktchef på Ericsson och Försäljningschef på kinesiska Huawei. Jonas har en stor passion för företagande, älskar sport i olika former och har en sällsynt bra hand med dammsugaren.