040 - 12 14 90 //
Title Image

Boka och hämta din Nyårsmeny på NAMU!

Boka och hämta din Nyårsmeny på NAMU!

Låt Namus kockar laga er mat på nyår!

Skäm bort dina gäster med en härlig och spännande nyårsmiddag från en Guide Michelin restaurang. Vi serverar nyårs godaste meny med vår koreanska tvist och intensiva, spännande smaker. Maten förbereds enkelt hemma enligt instruktioner från vårt kök. Avhämtning på NAMU nyårsafton kl 11.00 eller 12.00. Bokas via formuläret nedan eller på www.namu.nu/nyarsmeny.

Bjud på en modern och spännande smakupplevelse där Korea möter Sverige på nyår signerad Jennie Walldén och Namus kök.

Boka innan den 28/12 genom formuläret nedan, och hämta upp på Namu på nyårsafton från kl 11.00.  Vegetariska alternativ finns för varje rätt.

 Smaklig spis och Gott nytt år önskar vi på NAMU!

Jonas Walldén

Jonas driver restaurang Namu tillsammans med sin maka Jennie sedan starten 2015. Han kommer från många års internationell erfarenhet i telekombranschen, bl.a. med arbete som Produktchef på Ericsson och Försäljningschef på kinesiska Huawei. Jonas har en stor passion för företagande, älskar sport i olika former och har en sällsynt bra hand med dammsugaren.