040 - 12 14 90 //
Title Image

Boka och hämta din Nyårsmeny på NAMU!

Boka och hämta din Nyårsmeny på NAMU!

Låt Namus kockar laga er mat på nyår!

Boka nyårsmaten från Namu och bjud era gäster på en spännande och modern 3-rättersmeny med både skånska och koreanska influenser. Vi tycker man ska skämma bort sig själv och sina gäster på nyår, och vad är då bättre än att låta våra kockar stå för maten så att ni kan umgås och njuta av kvällen med era nära och kära? Maten hämtas hos oss på nyårsafton och förbereds enkelt hemma enligt instruktionerna från vårt kök.

Bjud på en modern och spännande smakupplevelse där Korea möter Sverige på nyår signerad Jennie Walldén och Namus kök.

Boka innan den 28/12 genom formuläret nedan, och hämta upp på Namu på nyårsafton antingen kl 11 eller 13. Vegetariska alternativ finns för varje rätt.

Jonas Walldén

Jonas driver restaurang Namu tillsammans med sin maka Jennie sedan starten 2015. Han kommer från många års internationell erfarenhet i telekombranschen, bl.a. med arbete som Produktchef på Ericsson och Försäljningschef på kinesiska Huawei. Jonas har en stor passion för företagande, älskar sport i olika former och har en sällsynt bra hand med dammsugaren.