040 - 12 14 90 //
Title Image

Spännande julmiddag på NAMU!

Spännande julmiddag på NAMU!

Nyhet på Namu! Spännande julmiddag med 12 smårätter!

Nu är det dags att boka din julmiddag hos oss på Namu. Vi serverar julens godaste middag med vår koreanska tvist och intensiva, spännande smaker. Istället för det traditionella buffébordet som är brukligt vid jul serverar vi er 12 smårätter att dela direkt vid bordet. Inga köer på julmiddagen utan bara härlig kvalitetstid och höga smaker tillsammans med ert sällskap!

Rätterna kommer i 4 serveringar där fokus är vår unika kombination av jul och fräscha koreanska smaker. Det kommer finnas allt från fisk, kött, vegetariskt och goda sötsaker i vår julmiddag. Så klart går den även att få helt vegetarisk och vi anpassar den till eventuella allergier, bara meddela oss i förväg.  595 kr p.p. Vi tar sällskap på 2-90 personer. Välkomna till en ny härlig julupplevelse hos oss!

Julmiddagarna börjar vi servera 21 november. Välkomna med er bokning på namu.nu/boka-bord. Är ni 8 eller fler i sällskapet, maila oss på 

Hjärtligt välkomna!

Jonas Walldén

Jonas driver restaurang Namu tillsammans med sin maka Jennie sedan starten 2015. Han kommer från många års internationell erfarenhet i telekombranschen, bl.a. med arbete som Produktchef på Ericsson och Försäljningschef på kinesiska Huawei. Jonas har en stor passion för företagande, älskar sport i olika former och har en sällsynt bra hand med dammsugaren.