040 - 12 14 90 //
Title Image

Koreansk BBQ på Namu i sommar

Koreansk BBQ uppdukat på Namu

Koreansk BBQ på Namu i sommar

Korean BBQ hos oss på Namu! Vi har testat recept, mängd, grillar och tillbehör i massor, och nu är detta premiär på vår meny så du som gäst kan uppleva detta fantastiska sätt att äta! Man grillar själv vid bordet. Älskas av alla koreaner och många många fler, kom och prova själv! Välj mellan spicy pork belly eller bulgogi på tunt skivad entrecote eller skånsk svamp och tofu. En massa härliga tillbehör kommer till för en genuin koreansk smakupplevelse. Ett begränsat antal grillar finns, så det är först till kvarn på plats som gäller (det går ej att förboka dessa grillar utan det måste ske på plats). Koreansk BBQ kommer serveras hela sommaren på Namus fina uteservering.

Hjärtligt välkomna! Boka bord här

Jennie Walldén

Jennie driver Namu tillsammans med sin make Jonas sedan 2014. Hon är vinnare av Sveriges mästerkock 2013, och har skrivit böckerna Smaker i mitt hjärta och Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga.