040 - 12 14 90 //
Title Image

Fira Mor på Namu!

Fira mors dag på Namu!

Fira Mor på Namu!

28 Maj är det mors dag. Så klart firar vi alla mammor hos oss på Namu! Vi skapar en vårig och härlig specialmeny bestående av 4 rätter dagen i ära. Som vanligt står spännande koreanska smaker och lokala råvaror i centrum. Så skäm bort mor med en koreansk smakresa som tar er till Korea och tillbaka för en kväll. Vi öppnar redan kl 15.00 denna dag för er som önskar en tidig middag med mor och familj. Bokar bord kan ni göra här eller genom att maila oss på . Hjärtligt välkomna!

Jennie Walldén

Jennie driver Namu tillsammans med sin make Jonas sedan 2014. Hon är vinnare av Sveriges mästerkock 2013, och har skrivit böckerna Smaker i mitt hjärta och Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga.