040 - 12 14 90 //
Title Image

Njut av studentfesten – vi ordnar maten!

Boka maten till er studentfest från Namu!

Njut av studentfesten – vi ordnar maten!

Sjung om studentens lyckliga da’r! På Namu ordnar vi gärna med det goda till er studentskiva. Allt ifrån småplock till mingel till hel meny för sittande middag, vi anpassar det hela efter era behov.

Hör av er till oss om ni vill bjuda på en studentmiddag utöver det vanliga där spännande, härliga smaker står i centrum. Skicka ett mail till så kommer vi gemensamt fram till den perfekta maten till just er fest!

Jennie Walldén

Jennie driver Namu tillsammans med sin make Jonas sedan 2014. Hon är vinnare av Sveriges mästerkock 2013, och har skrivit böckerna Smaker i mitt hjärta och Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga.