040 - 12 14 90 //
Title Image

Namu tilldelas Bib Gourmand av Michelin Guide!

Namu har blivit tilldelad Bib Gourmand av Michelin Guide 2017

Namu tilldelas Bib Gourmand av Michelin Guide!

Hurra! Namu har blivit tilldelad en Bib Gourmand av Michelin Guide! Så otroligt stolta och glada vi är för detta!

Michelin Guide utser varje år fantastiska fine dining restauranger som får en till tre stjärnor i deras guide, allt beroende på klass, kvalitet och upplevelse. Dessutom delar man ut Bib Gourmand till de bästa restaurangerna som erbjuder de mest prisvärda matupplevelserna av hög klass och kvalitet. Eller som Michelin Guide själva uttrycker det: ”exceptional good food at moderate prices”. I Sverige är det endast 14 restauranger som fått en Bib Gourmand 2017 och Namu är en av dessa som fått äran. Fantastiskt roligt tycker vi och tackar ödmjukast Michelin Guide, men framför allt stort tack till vår fantastiska personal för riktigt grymt arbete! Team Namu rocks!

Läs här för lite mer nyheter om vad som händer på NAMU just nu: NAMU nyheter – 3 mars 2017.

Jennie Walldén

Jennie driver Namu tillsammans med sin make Jonas sedan 2014. Hon är vinnare av Sveriges mästerkock 2013, och har skrivit böckerna Smaker i mitt hjärta och Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga.