040 - 12 14 90 //
Title Image

Nytt år, nya smaker!

Nytt år, nya smaker!

I Korea firar man nyår enligt konfusianistisk tradition vid lite annan tid än i Sverige. Den 28 januari börjar tuppens år och det firar vi hela helgen 27-28 januari med massa champagne med spännande smakrikt tilltugg. Dessutom är det snart alla hjärtans dag och kärleken är ju väl värd att fira den med! Dessutom kommer vi ha en speciell winemakers dinner på Namu. Så mycket spännande som händer hos oss på det nya året!

Läs mer här för mer info: Nytt år, nya smaker!

Varmt välkomna till oss och följ med på ett nytt spännande NAMU år!

Jennie Walldén

Jennie driver Namu tillsammans med sin make Jonas sedan 2014. Hon är vinnare av Sveriges mästerkock 2013, och har skrivit böckerna Smaker i mitt hjärta och Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga.