040 - 12 14 90 //
Title Image

Namu firar Malmöfestivalen med specialmeny!

Namu firar Malmöfestivalen med specialmeny!

Den 12-19 Augusti är det Malmöfestivalen. Hela stan myllrar av fest-och matglada människor och det firar vi på Namu med en speciell festivalmeny som vi serverar endast under Malmöfestivalen. Både lunch och kväll har vi festivalpriser på både mindre och större rätter för de som vill ha något gott med koreanska smaker. Festivalmenyn hittar ni i nedan länk. Så klart har vi riktigt god dryck därtill! Hjärtligt välkomna att fira Malmöfestivalen med oss!

Malmöfestivalmeny Namu 2016

Jennie Walldén

Jennie driver Namu tillsammans med sin make Jonas sedan 2014. Hon är vinnare av Sveriges mästerkock 2013, och har skrivit böckerna Smaker i mitt hjärta och Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga.