040 - 12 14 90 //
Title Image

Vi öppnar vår uteservering fredag 8 April!

Vi öppnar vår uteservering fredag 8 April!

Just nu bygger vi för fullt på Namu – igen! På fredag 8 April öppnar vår uteservering och byggnationen är i full gång. Vi kommer att ha drygt 60 platser utomhus med samma sköna och härliga känsla som inne i restaurangen. Kom förbi och hälsa på oss i det nya! Väderprognosen säger 10 grader varmt och halvsol på fredag, 13 grader och strålande sol på lördag! Sen rusar våren på. Som vanligt har vi öppet för lunch 11.30-14 samt för kvällen då vi öppnar kl 17 för de som vill ta något gott att dricka och kanske lite småplock innan maten. 17.45 drar vi igång varmköket. Varmt välkomna till en liten bit av Korea mitt i Malmö!

Jennie Walldén

Jennie driver Namu tillsammans med sin make Jonas sedan 2014. Hon är vinnare av Sveriges mästerkock 2013, och har skrivit böckerna Smaker i mitt hjärta och Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga.