040 - 12 14 90 //
Title Image

Koreansk Julmiddag

Koreansk Julmiddag

  • Handskuren råbiff på Svensk ryggbiff, soja, ingefära,’’gim bugak’’, dadegimayo, perilla
  • Sashimi på färsk rödstrimma från Gårdsfisk i Skåne, fermenterad persika & shisovinäger, chopi-ört, chili
  • Friterad jook av zero-waste ris, doenjang, sesamskum, inlagd höstsvamp jangajji, svart tryffel, jordärtskocka
  • Krispig fläsksida från Eslöv, rökig donkkaseu-sås, purjomayo, gaji-namul med dansk aubergine 
  • Ssam - Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad.
  • Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli
  • Amazakeglass, ingefära, pomelo, nystekt-hotteok med kanel, solros- & pumpafrön 
  • Namus hemgjorda Yeot-kola med mandarin & Chokladpralin från Chocolatte Helsingborg

Jonas Walldén

Jonas driver restaurang Namu tillsammans med sin maka Jennie sedan starten 2015. Han kommer från många års internationell erfarenhet i telekombranschen, bl.a. med arbete som Produktchef på Ericsson och Försäljningschef på kinesiska Huawei. Jonas har en stor passion för företagande, älskar sport i olika former och har en sällsynt bra hand med dammsugaren.