040 - 12 14 90 //
Title Image

Julmidddag på NAMU ❤️

Julmidddag på NAMU ❤️

Tyvärr kommer dessa sötnosar inte sjunga julsånger på koreanska hos oss, men ändock vågar vi lova en härlig och minnesvärd julmiddag med en massa koreanska smaker. Många små rätter serveras i flera serveringar vid bordet och så klart går det att få julmiddagen helt vegetarisk, om man önskar 🌱.

Så boka in en annorlunda, smakrik och spännande julmiddag med kollegorna, familjen, eller vännerna hos oss. 27/11-22/12 🎅🏼 Boka bord på www.namu.nu Hjärtligt välkomna! ❤️⭐️🎄

Jonas Walldén

Jonas driver restaurang Namu tillsammans med sin maka Jennie sedan starten 2015. Han kommer från många års internationell erfarenhet i telekombranschen, bl.a. med arbete som Produktchef på Ericsson och Försäljningschef på kinesiska Huawei. Jonas har en stor passion för företagande, älskar sport i olika former och har en sällsynt bra hand med dammsugaren.