040 - 12 14 90 //
Title Image

Koreansk Smakresa

Koreansk Smakresa

    • Koreansk smakresa - Expeditionen 755kr

    • HWE

      Rå rödstrimma från Skånska Gårdsfisk, kyld dashi på eko-örter, kycklingkrisp, yuzu anno 2022, soja-inkokt shiitake från Saxtorp, jalapeno

    • GYERAN MAYAK

      Sobanudlar, ’’Varva’’-ägg, majrova, sesam, chili, soja, grillad grönsaksbuljong & grönt te

       

    • JEYUK

      Kolgrillad Skånsk Karré, koji, svart vitlök & rostad vitlök, namu hotsauce, kalv demiglace, vit kimchi, zero-waste riskrisp

    • SSAM

      Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

    • UYU HEONI

      Mjölksorbet, mjölksyrade eko-havtorn & Åhushonung, kaffeolja, karamelliserat päron, rapsfrön,

      svart sesam

    • Koreansk smakresa - Resan 499kr

    • HWE

      Rå rödstrimma från Skånska Gårdsfisk, kyld dashi på eko-örter, kycklingkrisp, yuzu anno 2022, soja-inkokt shiitake från Saxtorp, jalapeno

    • JEYUK

      Kolgrillad Skånsk Karré, koji, svart vitlök & rostad vitlök, namu hotsauce, kalv demiglace, vit kimchi, zero-waste riskrisp

    • SSAM

      Grillad bulgogimarinerad flankstek, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli

Jonas Walldén

Jonas driver restaurang Namu tillsammans med sin maka Jennie sedan starten 2015. Han kommer från många års internationell erfarenhet i telekombranschen, bl.a. med arbete som Produktchef på Ericsson och Försäljningschef på kinesiska Huawei. Jonas har en stor passion för företagande, älskar sport i olika former och har en sällsynt bra hand med dammsugaren.