3 februari, 2022
GYERAN MAYAK
Sobanudlar, ’’Varva’’-ägg, majrova, sesam, chili, soja, grillad grönsaksbuljong & grönt te (veg)
Sobanudlar, ’’Varva’’-ägg, majrova, sesam, chili, soja, grillad grönsaksbuljong & grönt te (veg)
Kolgrillad Skånsk Karré, koji, svart vitlök & rostad vitlök, namu hotsauce, kalv demiglace, vit kimchi, zero-waste riskrisp
Stekta koreanska riskkakor i rostad vitlök & hoisinsås, jalapeno, purjolök, ostronskivling från Saxtorp
Dubbelfriterade kycklingvingar från Knäred i en soya- och honungglaze. Serveras med gurkpickels
Två hembakade ångade bröd, friterad svamp från från Saxtorp, rättika & jalapeno jangajji, yuzuemulsion (veg)
Två hembakade ångade bröd, grillat sidfläsk från Eslöv, hoisin, gurka, koriander