040 - 12 14 90 //
Title Image

Boka och hämta din Nyårsmeny på NAMU!

Boka och hämta din Nyårsmeny på NAMU!

Låt Namus kockar laga er mat på nyår!

Skäm bort dina gäster med en härlig och spännande nyårsmiddag från en Guide Michelin restaurang. Vi serverar nyårs godaste 5-rättersmeny med vår koreanska tvist och intensiva, spännande smaker. Maten förbereds enkelt hemma enligt instruktioner från vårt kök. Avhämtning på NAMU nyårsafton från kl 11.00. Bokas via formuläret nedan eller på www.namu.nu/nyarsmeny.

Bjud på en modern och spännande smakupplevelse där Korea möter Sverige på nyår signerad Jennie Walldén och Namus kök.

Boka senast den 22/12 via hemsidan (Beställ Avhämtning, datum 31/12), och hämta upp på Namu på nyårsafton från kl 11.00.  Vi erbjuder självklart även en vegetarisk meny samt en mindre anpassad meny för barn.

 Smaklig spis och Gott nytt år önskar vi på NAMU!

 

Restaurang Namu