040 - 12 14 90 // info@namu.nu
 

Julmidddag på NAMU

Julmidddag på NAMU

På Namu planerar vi för årets julmiddagar för fullt. ❤️ Vill du ha en fräschare och mer spännande julmiddag med kollegorna, släkten eller vännerna? Välkomna till oss! Vi ordnar så ni får en finfin julig kväll med koreanska smaker, oavsett om ni är 2 eller 92. Naturligtvis kan man få vegetarisk julmiddag hos oss. 🌱
Sällskap upp till 7 pers bokar på vår hemsida www.namu.nu, är ni ett större sällskap – maila oss på info@namu.nu. Hjärtligt välkomna!🌱
.

 

Kommentarer

kommentarer

Jonas Walldén

Jonas driver restaurang Namu tillsammans med sin maka Jennie sedan starten 2015. Han kommer från många års internationell erfarenhet i telekombranschen, bl.a. med arbete som Produktchef på Ericsson och Försäljningschef på kinesiska Huawei. Jonas har en stor passion för företagande, älskar sport i olika former och har en sällsynt bra hand med dammsugaren.

No Comments

Post a Comment