040 - 12 14 90 // info@namu.nu
 

Alla hjärtans dag på Namu

Alla hjärtans dag på Namu

Kärlek på koreanska är ”Sarang”. I Korea säger man även att mat är kärlek. Fira kärleken hos oss på Alla hjärtans dag med en middag att dela med någon du tycker om. Vi har komponerat ihop en särskilt härlig 3-rätters middag att dela på två (eller fler om man vill så klart!). Vi öppnar kl 17 till sent. Boka bord här. Hjärtligt välkomna!

KOREANSK SMAKRESA SARANG

Krämig maeuntang

Koreansk het fisk-och skaldjursoppa, forellrom och rökt creme fraiche

Vegetarisk: Svampbuljong, silken tofu, rökt creme fraiche och fermenterad senapskål

Oxfilé och oxkind Gangnam Style

Koreas favoritsätt att äta kött! Grillad bulgogimarinerad oxfilé och mörkokt oxkind, äts gärna i salladsblad. Serveras med ris, banchans, ssamsås och sojaaioli. Går att få vegetarisk, då med friterad marinerad tofu, ej biff.

Vit chokladmousse, mörk chokladcreme, grillad färsk ananas samt karamell

395 kr per person

Kommentarer

kommentarer

Jonas Walldén

Jonas driver restaurang Namu tillsammans med sin maka Jennie sedan starten 2015. Han kommer från många års internationell erfarenhet i telekombranschen, bl.a. med arbete som Produktchef på Ericsson och Försäljningschef på kinesiska Huawei. Jonas har en stor passion för företagande, älskar sport i olika former och har en sällsynt bra hand med dammsugaren.

No Comments

Post a Comment