040 - 12 14 90 //
Title Image

Uteserveringen är öppen! AW med cocktails, live jazz och DJ utomhus!

Namus uteservering har nu öppnat. Varmt välkomna!

Uteserveringen är öppen! AW med cocktails, live jazz och DJ utomhus!

Det verkar som värmen äntligen är på väg på allvar. Vår uteservering är nu öppen och vi har gjort den extra fint med ny växtlighet och lampor som höjer mysfaktorn.

Varje fredag kör vi Namu AW kl 16-18 med extra bra priser på prosecco, kvällens cocktail (finns även som pitcher för 4 pers!) och på vår koreanska öl Hite.

Utvalda fredagar har vi även skön Live Jazz på vår uteservering och emellanåt sätter vår DJ Hindersson soundtracket till er soliga AW ute.Boka upp fredagen den 26 Maj, då spelar John Venkiah och Johanna Persdotter sjunger riktigt sköna jazztoner på vår uteservering. Så ta med kollegorna, vännerna eller någon du tycker extra mycket om och njut av stans skönaste fredag hos oss! Välkomna!

Jennie Walldén

Jennie driver Namu tillsammans med sin make Jonas sedan 2014. Hon är vinnare av Sveriges mästerkock 2013, och har skrivit böckerna Smaker i mitt hjärta och Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga.