040 - 12 14 90 // info@namu.nu
 

Nu öppnar Namu kl 17 för kvällen

Nu öppnar Namu kl 17 för kvällen

En del av våra gäster vill gärna komma till Namu lite tidigare. Kanske för att man ska vidare på teater eller konsert efteråt eller så vill man helt enkelt ses på Namu direkt efter jobbet. Därför från och med 1 mars öppnar vi för kvällen kl 17 så våra gäster kan komma till oss för något att dricka och kanske lite småtugg innan middagen. Köket öppnar först kl 17.45 men om ni vill kan ni beställa strax innan så skyndar vi på er mat, om behovet finns. Bord går att boka från kl 17.45. Hjärtligt välkomna!

Kommentarer

kommentarer

Jennie Walldén

Jennie driver Namu tillsammans med sin make Jonas sedan 2014. Hon är vinnare av Sveriges mästerkock 2013, och har skrivit böckerna Smaker i mitt hjärta och Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga.

No Comments

Post a Comment